Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar
32. Haftama girmiş bulunuyorum çok şükür ama çok ağrılı geçiyor gunlerim yani yürürken artik çok zorlaniyorum vajinaya doğru dolgunluk ve ağrı hissi var 10 dk ayakta dursam kendimi dar atıyorum oturmak için bi yere hiç sokağa falan cikamiyorum zaten.2 hafta önce kontrolümde her şey normaldi sadece artik baş aşağı dönmüştü kızım. Ama o kadar çok kendini ittiriyor ve hareketlerini kasiklarimda hissediyorum ki bazen şimdi geliyo mu acaba diorum sizlerde durum ne nasıl geçiyor günleriniz
Ya anlatmışsın y ne güzel günlerdi diyorum nir an önce bitmesini bir an önce doğmasını isterken insan özlüyor vallahi. Benimde 2 aylık kızçem var o haftalarda değil uyku ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ayaklarımın sancısı yanması... sürekli tuvalette olmak artık mekandı. Sık sık duş alırdım banyo yapardım ama rahatlamak için sende öyle yap ayrıca yürüyüşü hiç ihmal etmedim yani sürekli büyük kızımın peşinde hem kendime yararlı olacağından hemde onu gözetmek için. O yüzden varsayıyorum ki kasıklarımda dediğin gibi bi ağrı yaşamadım açıkçası hayırlısıyla mercimeği kucağına alman dileğimle
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah benimde 2.gebeligim ilk kızımda çok rahattım ama dediğin gibi sanırım baştan beri hareketli olmak sonraki aylarda avantaj oluyor.Bu gebeligimde biraz eve tikildim n yazık ki pandemininde etkisi oldu tabii gece 3 saat uyusam seviniyorum su an :) oturmak kalkmak dolanmak eziyet gun sayiyorum artik bi an once gecsin diye aminn çok sağol canım Allah herkesin evladina saglik versin inşallah