- 25 Haziran 2008
- 77
- 1
-
- Konu Sahibi NazliKizce
canım ben 2 li testi yaptırmıştım, sonuçlar temiz çıkınca doktorum 3 lü teste gerek olmadığını ama istersem yaptırabileceğimi söyledi. bende yaptırmadım. herhangi bir aksilik olma ihtimaline karşı erken teşhis için 2 li testi yaptır bence. gerek kalmazsa 3 lüyü yaptırmazsın. yada imkanların kısıtlıysa 2 liyide yaptıramayacaksan kendini hiç sıkıntıya sokma. eminim bebişini sağlıkla kucağına alacaksın:)[/QUOTE
YA imkansızlık değil ama bi bilgim olmadıgı için tereddütte kaldım. Zaten dediğim gibi adam akıllı ne muayene etti ne bi bilgi verdi 1 ay sonra gel 3 lü test yaptır 2 li yapmıyoruz dedi o kadar Ultrasonla baktı ama bebeğin gelişip gelişmedi yada herhangi bişey söylemedi zaten içimde rahat etmedi içime sinmedi hafta sonu tekrar bi doktora gideceğim.ilk muayene gittiğim doktor özel hastanedeydı oda 2 li test için gel falan demedi o yüzden burda okudugum konularada bakınca bazı arkadaşlar sadece 3 lü test yaptırmış o yüzden sormak istediğim ilginize teşekkürler
canım valla devlet hastanesi nasıl yapmıyoruz demiş hayret ettim ben testlerimi hep devlette yaptırdım özeller cok pahalı ben bundan 6 ay önce gebeliğim sonlandırıldı 2 li testlerimi hep devlette yaptırdım ayrıca şimdi hamileyim gene testlerimi devlette yaptırıcam ihmal etme benim başıma geldi testler bir cok hastalıgı erken teşhis edebiliyor özelliklede 2li test 3 lü o kadar hassas degilcanım ben 2 li testi yaptırmıştım, sonuçlar temiz çıkınca doktorum 3 lü teste gerek olmadığını ama istersem yaptırabileceğimi söyledi. bende yaptırmadım. herhangi bir aksilik olma ihtimaline karşı erken teşhis için 2 li testi yaptır bence. gerek kalmazsa 3 lüyü yaptırmazsın. yada imkanların kısıtlıysa 2 liyide yaptıramayacaksan kendini hiç sıkıntıya sokma. eminim bebişini sağlıkla kucağına alacaksın:)[/QUOTE
YA imkansızlık değil ama bi bilgim olmadıgı için tereddütte kaldım. Zaten dediğim gibi adam akıllı ne muayene etti ne bi bilgi verdi 1 ay sonra gel 3 lü test yaptır 2 li yapmıyoruz dedi o kadar Ultrasonla baktı ama bebeğin gelişip gelişmedi yada herhangi bişey söylemedi zaten içimde rahat etmedi içime sinmedi hafta sonu tekrar bi doktora gideceğim.ilk muayene gittiğim doktor özel hastanedeydı oda 2 li test için gel falan demedi o yüzden burda okudugum konularada bakınca bazı arkadaşlar sadece 3 lü test yaptırmış o yüzden sormak istediğim ilginize teşekkürler