Gebelikte 10. Hafta

ben 9+1 haftadayım iyim bir sorunum yok çok su içiyorum bir o kadar da vc gidiyorum kızımda hamilelik şekeri vardı cok su içiyordum acaba gene mi var zaten doktor tahliller verdi ay sonu yaptırıcam senin durumun nasıl

Bende 10. haftadayım şükür sıkıntım yok sabah sadece bulantım oluyor o kadar.

11+2 yim kızlar çok şükür birkaç gün sadece bulantım oldu.hatta o kadar çabuk geçti bulantılar bebeğe bişey mi oldu diye korktm çok şükür çok rahat bi gebelik geçiriyorum şimdilik.:nazar:

HTML:
gebelıgımın en basından berı zorlu gunler gecırıyorum bulantılarım sabah baslayıp aksama kadar devame dıyor.her hafta duzenlı bır kılo verıyorum bu yuzden
ınanılmaz bunaldım .tansıyonum sureklı dusuyor benı cok zorluyor buda
bu bulantılar ne zaman gecıcek acaba

slm kızlar 10+6 haftalık hamileyim. 4.hafta öğrendim hayırlısıyla.ancak zaten kusma ve bulantılardan şüphelenerek öğrendim. halen şiddetli bir biçimde devam ediyo.benim size tavsiyem 4 kez serum takıldı su dahi içemedim ki yemek bırakın yemeyi lafı bile delirtti.doktorum bir iki hafta daha sürebileceğini ancak eskisi kadar yoğun yaşamayacağımı söyledi dün. ben serum takıldıktan sonra çok rahatlıyodum 3gün filan size de tavsiye ediyorum. kızlar ayva yiyin tuz ekip o midemi bastırdı hep ben bir aydır yataktan kalkmadım. yeni çıkıp yürüyorum sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum.doktor dün zofran yazdı ancak henüz kullanmadım dramamine ile geçiştiriyorum hayırlısı bakalım....

11+2 yim kızlar çok şükür birkaç gün sadece bulantım oldu.hatta o kadar çabuk geçti bulantılar bebeğe bişey mi oldu diye korktm çok şükür çok rahat bi gebelik geçiriyorum şimdilik.:nazar:

ne güzel hayırlı olsun ben hiç kusmadım ne kızımda nede şimdi bazen hamile olduğumu unutuyorum şükür iyiym neleri var 9 ay kusan, yatan, devamlı hastaneye gidip serum yiyen, şükür öylesi zor olanlarada allah yardım etsin.:KK49::KK49::KK49:

Bende 11+4 deyim.7/24 mide bulantısı ile geçiyor.bu hafta sonuna 2 li tarama için doktora gideceğim,sizler ne zaman testleri yaptıracaksınız?

dunden berı lokma yemek yıyemedım kusmanktan
allah sabır verswın herkese
benım kan tahlılerım gecen hafta yapıldı ıkılı test ne zaman yapılıyor

açım aç, ne yiyeceğimi bilmiyorum, yediğimden bişey anlamıyorum, yediğimi de az yiyorum ve tabiki doymuyorum, bazen aç yatıyorum. Çok kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor, uykum var. Bu düzelmiş halim, önceden bi de acayip mide ağrısı çekiyordum, iki haftadır azaldı çok şükür. Bi normale dönsem nasıl mutlu olucam.

selam kızlar bende 11+5 im bnmde ilk aylarım yoğun bulantı ile geçti ağzımı süremedim hiç bişeye yemek lafı bile midemi bulandırıyodu şükür şimdi geçti ama tamamen değil hala hafif var bulantılarım .. bende 9 martta 2 li test için gidecem yanılmıyosam 11-14. haftalarda yapılıyo ama genelde doktorlar 12. haftayı tercih ediyo inş hepimiz tez zamanda hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimizi .. bende marttın sonuna doğru renkli ultrasona girecem orda cinsiyet daha erken belli oluyomuş yani renkli olduğu için daha net gözüküyomuş bakalım bişe sölicekmi doktor ... bulantıları olan hanımlara allah yardım etsin diyorum çok zor çünkü bide ben hiç kusmuyodum ama sürekli bulantı yaşıyodum 7/24 o yüzden serum takmadılar bana hap verdiler oda bi işe yaramadı neler çektim ya rabbim allah kolaylık versin kızlar

dunden berı lokma yemek yıyemedım kusmanktan
allah sabır verswın herkese
benım kan tahlılerım gecen hafta yapıldı ıkılı test ne zaman yapılıyor

kaç haftalıksın cnm ikili test genelde 12. hafta gibi yapılıyo ... hatta 11 ile 14. haftalar arası yapılıyo

açım aç, ne yiyeceğimi bilmiyorum, yediğimden bişey anlamıyorum, yediğimi de az yiyorum ve tabiki doymuyorum, bazen aç yatıyorum. Çok kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor, uykum var. Bu düzelmiş halim, önceden bi de acayip mide ağrısı çekiyordum, iki haftadır azaldı çok şükür. Bi normale dönsem nasıl mutlu olucam.

seni çok ii anlıyorum cnm yaaaa bende bişe süremiyodum ağzıma kaç haftalıksın bendede bu aralar mide ağrları var:KK14:

seni çok ii anlıyorum cnm yaaaa bende bişe süremiyodum ağzıma kaç haftalıksın bendede bu aralar mide ağrları var:KK14:

9+2 haftalığız, bende gastrit var o yüzden midem başlarda çok kötü oldu hep yanma vardı. Dr şurup söyledi, kullandım, sürekli kullanmam gerekecek sandım ama çok şükür artık gerek olmuyor. İnşşallah da olmaz bir daha. Evde yemek pişmiyor, herşey heryer çok kötü kokuyor. Allah yardımcımız olsun.

7+6 haftalık hamileyim ama aşırı bulantııı ve halsizlik yerimden kalkasım gelmiyor :KK43: emedur hap verdi doktor ama hap kullandığımda sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi hissediyorum doğall yöntem uygulayanınız var mıııı :44:

kaç haftalıksın cnm ikili test genelde 12. hafta gibi yapılıyo ... hatta 11 ile 14. haftalar arası yapılıyo

canım benım bugun 10+2 oldu
yaptırıp yaptırmama kızmını bzıe mı bırakıyorlar acaba
ben artık yemek yemek ve uyumak ıstıyorummm

slm kızlar 10+6 haftalık hamileyim. 4.hafta öğrendim hayırlısıyla.ancak zaten kusma ve bulantılardan şüphelenerek öğrendim. halen şiddetli bir biçimde devam ediyo.benim size tavsiyem 4 kez serum takıldı su dahi içemedim ki yemek bırakın yemeyi lafı bile delirtti.doktorum bir iki hafta daha sürebileceğini ancak eskisi kadar yoğun yaşamayacağımı söyledi dün. ben serum takıldıktan sonra çok rahatlıyodum 3gün filan size de tavsiye ediyorum. kızlar ayva yiyin tuz ekip o midemi bastırdı hep ben bir aydır yataktan kalkmadım. yeni çıkıp yürüyorum sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum.doktor dün zofran yazdı ancak henüz kullanmadım dramamine ile geçiştiriyorum hayırlısı bakalım....

cancanek öncelikle hayırlı olsun gebeliğin :nazar: seninle aynı haftadayız bende senin gibi çok sıkıntılı gebelik geçiriyorum ama doktorum bulantı hapı önermedi inş en kısa zamanda biter bu sıkıntılarımız ben elma yiyorum oda rahatlatıyor biraz midemi ama ayvayı denicem inş iyi gelir

X