Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy o günleri ben de görürüm İNŞAALLAH.
Bende 10. haftadayım şükür sıkıntım yok sabah sadece bulantım oluyor o kadar.
11+2 yim kızlar çok şükür birkaç gün sadece bulantım oldu.hatta o kadar çabuk geçti bulantılar bebeğe bişey mi oldu diye korktm çok şükür çok rahat bi gebelik geçiriyorum şimdilik.
dunden berı lokma yemek yıyemedım kusmanktan
allah sabır verswın herkese
benım kan tahlılerım gecen hafta yapıldı ıkılı test ne zaman yapılıyor
açım aç, ne yiyeceğimi bilmiyorum, yediğimden bişey anlamıyorum, yediğimi de az yiyorum ve tabiki doymuyorum, bazen aç yatıyorum. Çok kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor, uykum var. Bu düzelmiş halim, önceden bi de acayip mide ağrısı çekiyordum, iki haftadır azaldı çok şükür. Bi normale dönsem nasıl mutlu olucam.
seni çok ii anlıyorum cnm yaaaa bende bişe süremiyodum ağzıma kaç haftalıksın bendede bu aralar mide ağrları var
kaç haftalıksın cnm ikili test genelde 12. hafta gibi yapılıyo ... hatta 11 ile 14. haftalar arası yapılıyo
slm kızlar 10+6 haftalık hamileyim. 4.hafta öğrendim hayırlısıyla.ancak zaten kusma ve bulantılardan şüphelenerek öğrendim. halen şiddetli bir biçimde devam ediyo.benim size tavsiyem 4 kez serum takıldı su dahi içemedim ki yemek bırakın yemeyi lafı bile delirtti.doktorum bir iki hafta daha sürebileceğini ancak eskisi kadar yoğun yaşamayacağımı söyledi dün. ben serum takıldıktan sonra çok rahatlıyodum 3gün filan size de tavsiye ediyorum. kızlar ayva yiyin tuz ekip o midemi bastırdı hep ben bir aydır yataktan kalkmadım. yeni çıkıp yürüyorum sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum.doktor dün zofran yazdı ancak henüz kullanmadım dramamine ile geçiştiriyorum hayırlısı bakalım....