Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, forumu çok sıkı takip ediyorum ama ilk kez konu açıyorum. 20 haftalık hamileyim, bir haftadır da vajinal siğil denen illetle tanıştım. Hamile ve siğilli olan varmı? Veya bu sorunları geçmişte yaşayan varmı? Psikolojik bunalıma giriyorum...
Henüz bugün netleşti siğiller, eşim kadın doğum hastanesinde çalışıyor, doktor eşime bişey demedi, iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı inşallah.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!