Dr.Bey merhaba,ben 35 yaşında ve bir çocuğu olan bir bayanım.2.çocuk için mücadele veriyoruz..daha önce geçirdiğim zorunlu kürtaja bağlı olarak rahimde yapışıklık olmuş ve bundan dolayı 2 kez operatif histeroskopi geçirdim.en son histeroskopi geçen yıl kasım ayında yapıldı..sonrasında SIS sulu usg yapıldı ve gene aynı bölgede yapışıklık görüldü,3.kez histeroskopi önerildi ama kabul etmedim,artık çok yorulduğum ve de yıprandığım için akışına bıraktım.bu süre zarfında başka dr.a gittim,serophene ve pregnyl kullandım.sonuç alamadım.rahim kalınlığım en fazla 6 mm.oldu.geçtiğimiz temmuz ayında hsg çektirdim ve bana tüpler ve rahimde bir problem gözükmediği söylendi.çok şaşkınım..bu arada hsg çektirmeden önce ilk kez adetim direkt kanama şeklinde başladı.normalde histeroskopilerden sonra adetim kahverengi leke şeklinde başlayıp 3-4 gün böyle devam edip sonra 1-2 gün kanama şekline dönüşüp sonra yine kahverengi leke ve bitiyordu.bu ay 29 ağustosta yine bu şekilde yani önce kahverengi leke şeklinde başladı,böyle devam etti 3 eylülde kanamaya dönüştü,yoğun oldu 2.gün iyice azaldı ve bugün 3.gün çok az kahverengi leke şeklinde..anlayamadığım nokta,hsg temizse adetim niye böyle oluyor olabilir?ayrıca olası yapışıklıklar böyle kendiliğinden düzelebiliyormu?bu konuda görüşlerinizi öğrenmek istiyorum..teşekkür ederim..