- 15 Mayıs 2010
- 331
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta geç çatlıyor. Gelecek haftadan önce gebelik testi yapmanız doğru sonucu vermeyecektir.[/QUOTnasıl bir tedavi gormem gerekiyo farlutal kullanmaktan sıkıldım artık nasıl hamıle kalıcam bu şekilde
Yumurta geç çatlıyor. Gelecek haftadan önce gebelik testi yapmanız doğru sonucu vermeyecektir.[/
nasıl bir tedavi gormem gerekiyo farlutal kullanmaktan sıkıldım artık nasıl hamıle kalıcam bu şekilde
Yumurta geç çatlıyor. Gelecek haftadan önce gebelik testi yapmanız doğru sonucu vermeyecektir.[/
nasıl bir tedavi gormem gerekiyo farlutal kullanmaktan sıkıldım artık nasıl hamıle kalıcam bu şekilde
bora bey son sorum bu lutfen cevap verin tesekkurederim
çok teşekkür ederim, saygılar.Hanımefendi kullandığınız ilaçlar probleme yol açmayacaktır. candida tekrarlayabilir. Endişelenmeyin. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...
Doktor kontrolünde gebe kalmanız daha kolay...
Bora Bey Merhaba,
Şu an 8+6 günlük hamileyim.Geçen hafta yapılan hormon tahlillerimde
Serbest T3:3,09 pg/mL REF: N(2,2-4) ;
Serbest T4 1,07 ng/dL REF:N(0,96-1,81);
TSH 2,96 mU/L REF:N(0,55-4,82) çıktı.
Doktorum gebelerde istenen TSH değerinin max.2,5 olması gerektiğini belirterek beni bir endokrin uzmanına yönlendirdi,derhal randevu aldım yarın gideceğim.
Tiroit hormonu eksikliğinin bebekte zeka ve gelişim geriliğine yol açabileceğini öğrendim.Sizden öğrenmek istediğim bu değer çok kritik midir, gebelik haftama bakılarak tedavi için geç mi kalınmıştır?Bebekte bir soruna yol açar mı?
Notoğal yoldan hamile kaldım.Ocak ayında bir de kimyasal gebelik yaşadım,o da doğal yoldan gebelikti.Yani 5 ay içinde 2 kez gebe kaldım.
Gebelikten önce adetin 2.günü testlerim: (yeni testlerimle aynı yerde yapılmadı)
Total T3:1,49 REF0,87-1,78);
TSH 3,70 UIU/ml Ref0,34-5,60);
Free T4:0,70 ng/dl ref0,61-1,12).
Adet düzensizliğim yoktu(arada 3-4 günlük gecikmeler oluyordu).
Kilom 86kg boy:166cm.
İlginize teşekkür ederim.İyi çalışmalar
Hocam ben 11 yilik troyit hastasiyim,amelyat oldum ve l.troxsin kullaniyorum 125 mg..son tahlilerde TSh degerim 0.14 cikti ,referans araligi 0,27-4,2 doktor 100 mg lik recete yazd.....hamilelik icin 1 ile 1,5 arasi olmali diye yaziyor bir cok yerde..simdi ben bu degerle hamile kalmazmiyim..cok sagolun..
boyum 173 kilom 78 5 haftalık hamiyeyim acaba tahmini kaç kiloyla tamamlarım çok yemek de yemiyorum ama kilo almaktan korkuyorum..
AMH-1
FSh-4,2
LH-3,2
Porolaktin-17
E2-88
Testereton-0,27
DHEA-0,43
TSH-0,17
SHBG-32
Hocam, sizce bu hormon sonuçları nasıl, Yasim 40,lütfen yorumlar mısınız? Çok sağolun....
Normal gözüküyor. Neden baktırdığınızı sorabilir miyim?
Merhabalar Doktor Bey Ben 31haftalık gebeyim geçen ay idrar tahlilimde bol lökosit ve bakteri çıktı antibiyotik kullandım 2gün önceki kontrolümde tekrar tahlil yapıldı yine aynı çıktı. Kültür yapıldı üreme yok.. Ne yapmam gerekiyo kafam karıştı. Birde doktorum muhtemel doğum tarihinde izinde olacakmış bana 38.haftada suni sancı ile epidural normal doğum önerdi. Suni sancı ile normal doğum başlatılabilirmi 38. haftada?