- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 33
hocam merhaba ben 21 yaşındayım ve 1buçuk yıllık evliyim ilk 3-4 ay korunduk 2 ay yasmin 3 ayda mesigyna kullandım 1 senedr korunmuyoruz 6 aydrda tedavi görüyorum yumurtalıklarım oluşmuyormuş serephone ovitrelle kullandım her ay iğneden sonra 17. gün regl oldum malesef olmadı bebeğimiz doktorum aşılamaya geçelim dedi eşimin değerleri çok güzel şu an bendede bi sorun olmadığını söylüyor doktorum rahim filmide çekindim oda güzel çıktı sorun yokmuş sizce aşılama yaptırmalı mıyım olumlu sonuç alma ihtimalim nedir ve benim 2 ay öncesine kadar prolaktinimde çok yüksekti ilk ay 740 sonraki ay 836ya çıktı o ay dostinex kullandım bu ayda parlodel bbeyin emarı çekindim bu yüzden oda güzel çıktı neden bu kadar yükselmiş olabilir sizce ?
bu arada adetlerim düzenlidir hocam normalde 34 günde bir olurdum ama tedaviye başlayalı çatlatma iğnesinden sonra 28 günde bir olmaya başladım bu ay tedaviyi bıraktık aşılamaya geçmeden bikaç ay dinlen dedi doktorum belki normal yollada olabilir bekleyelim dedi bu ay iğne olmıcam acaba siklusum 28 gün olmaya devam mı edecek yoksa eskisi gibi 34 gün mü olacak?
çok soru sordum kusura bakmayın hocam şimdiden teşekküler.
bu arada adetlerim düzenlidir hocam normalde 34 günde bir olurdum ama tedaviye başlayalı çatlatma iğnesinden sonra 28 günde bir olmaya başladım bu ay tedaviyi bıraktık aşılamaya geçmeden bikaç ay dinlen dedi doktorum belki normal yollada olabilir bekleyelim dedi bu ay iğne olmıcam acaba siklusum 28 gün olmaya devam mı edecek yoksa eskisi gibi 34 gün mü olacak?
çok soru sordum kusura bakmayın hocam şimdiden teşekküler.
Son düzenleme: