Gebeliğe Hazırlık Gebelikle alakalimi...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
93
43
8
Kizlar 1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz calismalara devam lakin tutan eden yok. Adetime 7 gun kaldi bugun asiri derece ellerimde ayaklarimda uyusmalar karincalanmalar basladi sizce bu bir gebelik belirtisi olabilir mi yasayanlar varsa yardimci olsunlar bana meraktan catlicammm. Birde karnimda ve gogusumde kasintilar var minik minik anlam veremedim baskada hic bi belirti yok

Kaşıntılar alerjik olabilir inşallah hamilesindir tabi adetin geçerse anlarsın. Hiç doktora muayene oldunuz mu eşinle hormonlarına bakıldı mı

Kaşıntılar alerjik olabilir inşallah hamilesindir tabi adetin geçerse anlarsın. Hiç doktora muayene oldunuz mu eşinle hormonlarına bakıldı mı
Hic baktirmadim bu ay reglim olursa gitmeyi dusunuyoruz bu ay gecsin ondan sonra umutlanmistim ama

Daha adetine cok var.
Ne desek bos.
Belirtiler hamilelik belirtisi gibi gelmedi bana cok istiyorsun diye herseyi ona yoruyorsun muhtemelen.

Tez zamanda olur ins

Daha adetine cok var.
Ne desek bos.
Belirtiler hamilelik belirtisi gibi gelmedi bana cok istiyorsun diye herseyi ona yoruyorsun muhtemelen.

Tez zamanda olur ins
Insallah canim aminn 7 gun beklemek bana 7 ay gibi geliyo hapsursam gebelige yoruyorum hep psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…