S ses seda Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2017 9 0 1 39 15 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ses seda #1 benım prolaktın sut hormonlarım yuksek cıktı doktorum dostınex verdı olumlu sonuc alırmıyım cok merak edıyorum
benım prolaktın sut hormonlarım yuksek cıktı doktorum dostınex verdı olumlu sonuc alırmıyım cok merak edıyorum
esra_s Kuzey'in annesi :) Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.504 1.995 333 15 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ses seda #2 ses seda .!.: benım prolaktın sut hormonlarım yuksek cıktı doktorum dostınex verdı olumlu sonuc alırmıyım cok merak edıyorum Genişletmek için tıkla... benim 34 çıktı dostinex kullandım sonraki ay adetimde tekrar ölçtürdüm 10 'a düşmüştü... stresin de etkisi çok bu hormonun ükselmesinde... ayrıca üzüm,incir,dereotu,maden suyu gibi gıdaların da...
ses seda .!.: benım prolaktın sut hormonlarım yuksek cıktı doktorum dostınex verdı olumlu sonuc alırmıyım cok merak edıyorum Genişletmek için tıkla... benim 34 çıktı dostinex kullandım sonraki ay adetimde tekrar ölçtürdüm 10 'a düşmüştü... stresin de etkisi çok bu hormonun ükselmesinde... ayrıca üzüm,incir,dereotu,maden suyu gibi gıdaların da...