• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

adetim 3 gün gecti kan degerim 600 cıktı hamileyi,m ama ins dıs gebelik degildir

dış gebelik değildir korkma, Allahın izniyle 10 gün savret benim 578 çıkmıştı. kese yoktu ama doktor hiç dış gebelik demedi direkt hayırlı olsun hamilesin dedi 10 gün sonra gittim miniğimi gördüm. bir on gün sonra ise kalbini dinledim. ne öküz doktormuş öyle...

Merhaba arkadaşlar . Reglime 4 gün kala kan testi yaptırdım 6 Ağustosta 109,36. 8 Ağustos'ta 276,33 çıktı sizce normal mi ? Birde ultrasonda görülmedi daha çok küçük dedi 20 günlükken görülmemesi normaldir değil mi :KK43:
Benim de adetim 10 gun gecikti evde ttest yaptım pozitif çıktı. Sonra kan tahlili yaptırdım 138 çıktı aynı gün. perşembe günü de kan verdim 581e yükselmiş. Yükseliyor canım git gidegide ultrasona girdim 4 haftalık olmasına rağmen görünmedi normaldir küçük çünkü :) sen 6.haftaya gelmişsin gorebildinmi bebişini :)

Back
X