- 9 Ekim 2014
- 28
- 2
- 8
- 37
- Konu Sahibi ayisigi_gul
-
Normalde doktorunun bu tarihi vermiş olması gerekiyor. Nette ki hesaplamalar evet doğru oluyor ama doktorunun ölçülerine göre de değişebiliyor. Geç döllenme vs durumlarda tekrar doğum tarihi veriyor. Normalde nete göre benim 5 Mayıs doğum tarihim ama ultrason sonuçlarına göre nisana kaydı doğum tarihi. ..doktoruna sormalısinanne adayları lütfen yardım edin. 32+4 haftalık hamileyim. arkadaşlarıma hep doğum için tarih verilmiş benim doktorum vermedi. bişey de demedi. netteki hesaplamalara göre mi söylüyorlar yoksa ultrasona göre mi
Canım benim doktorum da bana bir tarih söylemedi. Bazı doktorlar bebeğin şekline göre bekliyorlar. Mesela benim bebeğim en son gitmelerimde hep tersti ve duyduğuma göre bebek ters ise 38. haftada sezaryenle doğum yaptırılıyor (bebek ters doğmaya kalkmasın diyeymiş.) Ben bu nedenle beklediğini düşünüyorum. Ancak detaylı ultrasona defalarca girdim. Ultrasona göre 30 Kasım deniliyordu. Bakalım. Bekliyoruzof ya ne zaman netleşicek bu. geride değil bebeğim bi kaç gün ilerde gidiyor. ama doktor illa 36. haftayı bekliyor galiba. bi de özel doktor.
teşekkürler benmde 1 aralık nete göre. böyle bekletip sonunda sezeryan dicek diye korkuyorum. özel bi bahane bulup kesiyorCanım benim doktorum da bana bir tarih söylemedi. Bazı doktorlar bebeğin şekline göre bekliyorlar. Mesela benim bebeğim en son gitmelerimde hep tersti ve duyduğuma göre bebek ters ise 38. haftada sezaryenle doğum yaptırılıyor (bebek ters doğmaya kalkmasın diyeymiş.) Ben bu nedenle beklediğini düşünüyorum. Ancak detaylı ultrasona defalarca girdim. Ultrasona göre 30 Kasım deniliyordu. Bakalım. BekliyoruzDoktorunun net bir tarih vermemesinde eminim profesyonel bir neden vardır. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Ya canım o doktoruna göre değişiyor. Benim doktorum idrar yolu enfeksiyonundan sonra ilaç bitince tahlile gerek var mı diyorum iyi hissediyorsun bence gerek yok diyor. Ya da acil olarak başka bir hastaneye gitmiştik hafta sonuydu. Bebek hareket etmiyor gibi gelmişti deteşekkürler benmde 1 aralık nete göre. böyle bekletip sonunda sezeryan dicek diye korkuyorum. özel bi bahane bulup kesiyor
Ah yaa. :/ Normal doğum istiyorum de. Eğer normal olmaz deyip nedenler sunarsa başka bir doktora daha kontrol ettirirsin durumu. İstanbul Anadolu yakasında isen kendi doktorumu tavsiye edebilirim. :)işte benm doktora güvenm yok. ben diyorum ne zaman belli olcak o diyor sen ne istiyorsun. ben sezeryan desem bayılacak. istekle mi bu. onun beni öyle bişe desem dahi normale ikna etmesi lazım. bu 4. doktorum.
evet anadoludayım pendik bölgeye gidiyorumAh yaa. :/ Normal doğum istiyorum de. Eğer normal olmaz deyip nedenler sunarsa başka bir doktora daha kontrol ettirirsin durumu. İstanbul Anadolu yakasında isen kendi doktorumu tavsiye edebilirim. :)
tamam cnm çok saol bi bakarım olmazsa artık..Hmm. Ben Ümraniye'deki Medicana'ya gidiyorum. Pendik de Remedy var. Kadın doğum doktorlarını bilmem ama, yeni doğan yoğun bakımında arkadaşım hemşire. Bebekle ilgili iyi bir yer. Onu biliyorum. Biz Çekmeköy' de oturduğumuz için gidemiyorum ona :/ İstersen bi araştır :)
Bende şimdi onu diyecektim sana. dr.un aklında nasılsa sezaryen yaparım diye bir düşünce varsa söylemiyordur konuşmuyordur bile..teşekkürler benmde 1 aralık nete göre. böyle bekletip sonunda sezeryan dicek diye korkuyorum. özel bi bahane bulup kesiyor
bu arada pendik bölgede dr.lar iyi diye duymuştum. özellikle doğan cüceloğlu.. yanlış mı biliyorumevet anadoludayım pendik bölgeye gidiyorum
bizde öyle duyduk. doğan beyin adı randevu alırken çıkmıyor. zaten erkek doktor bizi pişman ettiği için erkeğe değil oya hanıma başladık. dediğiniz gibi bi sinsilik de olabilir. işim allaha kaldı kendiliğinden olursa kurtuldum. bana 38. haftada çatın dar derse kafayı yerim. zaten gurbetteyim. annemn öyle gelip haftalarca kalma imkanı yok. iyi kötü bi tarih istiyorum ki ona göre onlar da kendini ayarlıcakbu arada pendik bölgede dr.lar iyi diye duymuştum. özellikle doğan cüceloğlu.. yanlış mı biliyorum
sana tavsiyem çatın dar bebeğin kalp atışı zayıf vs.v.s gibi birşeyler söylerse mutlaka birde devlet hastanesine gözük. zamanında ben çok pişman oldum doktor bana kalp atışları az sezaryana alalım dedi paşa paşa kabul ettim ama sonradan keşke dedim başka dr.a devlet hastanesine gözükse idim. Çünkü orada gereksiz sezaryen yapmıyorlar. en azından onlarında fikrini almak yada başka iyi bir dr.a daha gözükmekte fayda var. . dr.ların ameliyat yapalım kurtulalım normal doğumu kim bekleyecek düşünceleri var uydurduğu bahaneler araştırıldığında gerçekten sezaryen sebebi olmadığını anlıyoruzbizde öyle duyduk. doğan beyin adı randevu alırken çıkmıyor. zaten erkek doktor bizi pişman ettiği için erkeğe değil oya hanıma başladık. dediğiniz gibi bi sinsilik de olabilir. işim allaha kaldı kendiliğinden olursa kurtuldum. bana 38. haftada çatın dar derse kafayı yerim. zaten gurbetteyim. annemn öyle gelip haftalarca kalma imkanı yok. iyi kötü bi tarih istiyorum ki ona göre onlar da kendini ayarlıcak
aynen öyle düşünüyorum bende. ama inş çok geç haftalarda söylemez bana bunu. şu an bişey söylememesi kuşkulu. 38-39 da derse bende korkarım ben diğer doktora gidene kadar bişey olur mu diye. inş çok geç olmadan doktor kendini belli eder.sana tavsiyem çatın dar bebeğin kalp atışı zayıf vs.v.s gibi birşeyler söylerse mutlaka birde devlet hastanesine gözük. zamanında ben çok pişman oldum doktor bana kalp atışları az sezaryana alalım dedi paşa paşa kabul ettim ama sonradan keşke dedim başka dr.a devlet hastanesine gözükse idim. Çünkü orada gereksiz sezaryen yapmıyorlar. en azından onlarında fikrini almak yada başka iyi bir dr.a daha gözükmekte fayda var. . dr.ların ameliyat yapalım kurtulalım normal doğumu kim bekleyecek düşünceleri var uydurduğu bahaneler araştırıldığında gerçekten sezaryen sebebi olmadığını anlıyoruz
Allah yardımcın olsun.. Normal doğum doğal doğum ve keşkesi doğum bunlar çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?