M murus Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2014 17 0 6 34 Kocaeli 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi murus #1 merhaba arkadaslar .ben bır seyı merak edıyorum ..adet belırtısı yasayıp hamıle oldunu ogrenen varmı ..allah ısteyen herkese nasıp etsın daha oncelerı hamıleyım sanıp cok hayalkırıklıgı yasadım ..yıne olma ıhtımalım olabılır ama oyle bır hıs yok ıcımde.daha oncelerı hamıleyım dedım degılmısım
merhaba arkadaslar .ben bır seyı merak edıyorum ..adet belırtısı yasayıp hamıle oldunu ogrenen varmı ..allah ısteyen herkese nasıp etsın daha oncelerı hamıleyım sanıp cok hayalkırıklıgı yasadım ..yıne olma ıhtımalım olabılır ama oyle bır hıs yok ıcımde.daha oncelerı hamıleyım dedım degılmısım
Tuanam21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2014 955 560 103 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi murus #2 murus .!.: merhaba arkadaslar .ben bır seyı merak edıyorum ..adet belırtısı yasayıp hamıle oldunu ogrenen varmı ..allah ısteyen herkese nasıp etsın daha oncelerı hamıleyım sanıp cok hayalkırıklıgı yasadım ..yıne olma ıhtımalım olabılır ama oyle bır hıs yok ıcımde.daha oncelerı hamıleyım dedım degılmısım Genişletmek için tıkla... Gebelik belirtileriyle rengi belirtileri birbirine çok yakın anlamak zor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
murus .!.: merhaba arkadaslar .ben bır seyı merak edıyorum ..adet belırtısı yasayıp hamıle oldunu ogrenen varmı ..allah ısteyen herkese nasıp etsın daha oncelerı hamıleyım sanıp cok hayalkırıklıgı yasadım ..yıne olma ıhtımalım olabılır ama oyle bır hıs yok ıcımde.daha oncelerı hamıleyım dedım degılmısım Genişletmek için tıkla... Gebelik belirtileriyle rengi belirtileri birbirine çok yakın anlamak zor iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
M murus Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2014 17 0 6 34 Kocaeli 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi murus #3 arkadaslar bısey sorucam regldaha 5 gun var ama durumu cok merak edıyorum regly 5 gun kala test yapsam gebelık testınde sonuc cıkar mı
arkadaslar bısey sorucam regldaha 5 gun var ama durumu cok merak edıyorum regly 5 gun kala test yapsam gebelık testınde sonuc cıkar mı