Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardım edin lütfen hamileyim sevgilim bebeği aldirmami istiyor benim 1 oğlum var dulum oda bekar evlilik hayal gibi ne yapmalıyım onuda çok seviyorum
korunma diye bişey var sevgiliniz bilmiyosa da 1 çocuk annesi olarak sizin bilmeniz gerekirdi
biz burdan ne diyebiliriz..yazık olacak o masum cana her türlü yazık
Ne denirki böyle bir durumda canım..Rabbimin verdiği canı ancak o alır eğer imkanın var ise doğur o salağıda hayatından çıkar akıllı ol eğer birazcık insanlığı ve merhameti varsa çocuğuna bakar yoksada zaten sanada ondan hayır gelmez ama imkanın yoksa üzülerek söylüyorumki aldır..Ama her iki ihitimaldede o adamı hayatından çıkar..
Kaç kez hayatımdan çıkarmaya çalıştım olmadı eksik kalmak tan korktum ama bebeğime koymak istemiyorumBende çıkarmak istiyorum seviyorum işte lanet olsun canımı çok yakıyor sözleri
Kaç kez hayatımdan çıkarmaya çalıştım olmadı eksik kalmak tan korktum ama bebeğime koymak istemiyorum
Eger herkesi aileni sevdigim dedigin o adami cevreni karşına alabilecek gücün cocuklarina bakabilecek imkanin varsa bir dk dusunme ve dogur o adamida cikar hayatindan...Ben çocuğu dogursam kötü mü olacak sizce
Maddi olarak değil ama bilirim çocuğu veren allah rızkını da verir insanlara gelince onlardan korkmam ben ama o adam olmayan şahısı ikna edebilseydim daha iyi olurdu