gebelik

IMYUSIF

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
8
0
6
Hatay
Yardım edin lütfen hamileyim sevgilim bebeği aldirmami istiyor benim 1 oğlum var dulum oda bekar evlilik hayal gibi ne yapmalıyım onuda çok seviyorum

korunma diye bişey var sevgiliniz bilmiyosa da 1 çocuk annesi olarak sizin bilmeniz gerekirdi
biz burdan ne diyebiliriz..yazık olacak o masum cana her türlü yazık

Yardım edin lütfen hamileyim sevgilim bebeği aldirmami istiyor benim 1 oğlum var dulum oda bekar evlilik hayal gibi ne yapmalıyım onuda çok seviyorum

Ne denirki böyle bir durumda canım..Rabbimin verdiği canı ancak o alır eğer imkanın var ise doğur o salağıda hayatından çıkar akıllı ol eğer birazcık insanlığı ve merhameti varsa çocuğuna bakar yoksada zaten sanada ondan hayır gelmez ama imkanın yoksa üzülerek söylüyorumki aldır..Ama her iki ihitimaldede o adamı hayatından çıkar..

Ben 2, 5 senedir İnfertilite (kısır) oldugumu biliyorum rahim ağzı kanserim vardı 108kiloyum bütün dr imkansız diyoardı gebelik için ondan korunma olarak birşey kullanamiyordum ki ben istiyorum ama artık korkuyorum şimdi ise ısrarla bu konu üstüne yoğunlaşmış aldirmami bekliyor zaten evlenemeyecegimizi söylüyor ondan cildirdim 23 yaşındayım daha

Yani bütün korunma yöntemlerini biliyorum ama herkes imkansız diye diye 2 senedir de onunlayim böyle oldu ki kendi dr şok oldu

Ne denirki böyle bir durumda canım..Rabbimin verdiği canı ancak o alır eğer imkanın var ise doğur o salağıda hayatından çıkar akıllı ol eğer birazcık insanlığı ve merhameti varsa çocuğuna bakar yoksada zaten sanada ondan hayır gelmez ama imkanın yoksa üzülerek söylüyorumki aldır..Ama her iki ihitimaldede o adamı hayatından çıkar..

Bende çıkarmak istiyorum seviyorum işte lanet olsun canımı çok yakıyor sözleri

Kaç kez hayatımdan çıkarmaya çalıştım olmadı eksik kalmak tan korktum ama bebeğime koymak istemiyorum

Canım eğerki bu adamı hayatından çıkarmazsan daha çok günahsız yavrunun günahına girersin..Senin eline bir silah verilmiş sen çocuğunu öldürüp onu seçiyorsun akıllı ol canım emin ol değmez erkeklerin hiçbirine emin ol çok pişman olursun sonunda...

Böyle konularla karşılaşınca daglara taslara bagirasim geliyooo isyan edesim geliyoooo......yawrucaga uzuldum dogsa da dogmasada uzuldum iki turlude hayati bitmis olcak....

Rabbim bizlere nasip et ne olur

Maddi olarak değil ama bilirim çocuğu veren allah rızkını da verir insanlara gelince onlardan korkmam ben ama o adam olmayan şahısı ikna edebilseydim daha iyi olurdu

Maddi olarak değil ama bilirim çocuğu veren allah rızkını da verir insanlara gelince onlardan korkmam ben ama o adam olmayan şahısı ikna edebilseydim daha iyi olurdu

Canim eger seni sevseydi senin kadar yurekli olsaydi bu cocugu kabul eder seninlede evlenirdi sende icin rahat sonsuza kadar güvenebilirdin....ama ya simdi? Diyelim israrinls kabul etti yanında oldu mecburiyetten sence nasıl devam eder...devam eder mi sence

Back
X