Gebelik

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
selam kızlar ben daha öncede yazmıştım doğum kontrol hapı kullanıodum yarıda bıraktım kanamam başladı durmuo demiştim daha sonra kanamam durdu 2 gün önce gene başladı bugün doktora gittim ultrasonlan baktı kist var 4 cm lik dedi baya bi korktum açıkçası kötü bişimi dedim hiçbişi diyemedi bana önce bi test yaptırayım ona göre bişi sölücem dedi test yaptırdı kan değerlerim normalmiş kötü huylu bi kist değil sanırım ama çok şaşırcam bişi söledi gebeymişim bi tane değer var o 10 un üstündemi ne çıkarsa gebeymişsiniz 56 çıkmış bende utrasonda göremedi ama dediki erken gebelik ondan gözükmedi 1 hafta bekleyelim dedi bu kanaman düşük yapma ihtimalindende olabilir kisttende olabilir dedi öncelikle çok mutluyum inş bebeğme zarar gelmez ama bişi sorucam bu kistin alınması gerekmi ameliyatlan? bana dediki doğum kontrol hapını bıraktığın için yüzde 90 kist oluşmuştur dedi önce Yazz die bi hap vermimşti test sonuçlarını görünce bu hapı kulanma gebesin sen dedi kist bebeğe zarar verirmi sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…