gebelik

zeliha_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
15
0
86
Kocaeli
merhaba arkadaşlar sizlerde bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum daha doğrusu endişelerimi...

Ben son olarak 12 mart'a adetimi gördüm ve geçtiğimiz mayıs ayına kadar bekledim, adet olamayınca tekrardan doktoruma gitmeye karar verdim, ve bu arada yaklaşık 1 yıldır düzensiz adet görüyordum. 31 mayıs Doktoruma gittim ve bana " adet görebilmen için progestan Rahime Yerleştireceksin ve akıntını giderebilmek içinde Neo-Penotran vereceğim" dedi ultrasonda bakmasına rağmen gebelik var yada yok dememişti yaklaşık 5 gün bunları kullandım ama aşırı miğde bulantısı olunca ben ilaçları kullanmamaya karar verdim ama acaba mı diyede içimden geçiriyordum. dün sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptırdım ve gebe olduğumu söylediler elbette çok seviniyorum ama karnımda kasıklarımda ağrılarım var bugün kadın doğum hastanesine gittim doktor ilgilenmedi bile sadece ağrılarımın oldugunu söyleyince git hormon testlerinı yaptır ve birşey olmaz birşey olmaz deyip güldü moralim bozuldu.. şimdi ise korkuyorum acaba kullandıgım o ilaçlardan dolayımı bu ağrılarım acaba yolunda gitmeyen birşeylermi var ayrıca göğüslerimde ağrıyor..

lütfen bana yardımcı olun deli olacağım..senağlama

kAÇ YAŞINDASINIZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…