• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

esmeresra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar regl iki gün gecikti belirtirler var erken gebelik testi yapsam şimdi doğru sonuç verir mi

Verir adettiniz geçtiyse insAallahta vardır 😊

Birşey daha sormak istiyorum biraz tereddüt de kaldım
Kızlar 25 Aralık’ta kürtaj oldum kürtaj olmadan önce hep ayın 5inde regl olurdum kürtajdan sonraki ay hiç olmadım ikinci ve üçüncü ay 8 inde oldum bu ay regl döngü takibi uygulaması 5 inde regl olacağımı gösterdi önceki regl döngüme dönmüş reglim düzene girmiş olabilir mi 5 inde adet olacaksam iki gün gecikti

Birşey daha sormak istiyorum biraz tereddüt de kaldım
Kızlar 25 Aralık’ta kürtaj oldum kürtaj olmadan önce hep ayın 5inde regl olurdum kürtajdan sonraki ay hiç olmadım ikinci ve üçüncü ay 8 inde oldum bu ay regl döngü takibi uygulaması 5 inde regl olacağımı gösterdi önceki regl döngüme dönmüş reglim düzene girmiş olabilir mi 5 inde adet olacaksam iki gün gecikti
sen yine de bi test yap bence

Malesef

Eklentiler

• 1000023932.webp
    1000023932.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
Ben yapmış olduğum testi araştırdm yorumlar da yalancı sonuç verdiğini söylemiş çoğu insan

Benim kürtajdan sonra döngüm çok şaşmıştı sizin de öyle olabilir
Yaklaşık 40 gün sonra ilk regliyi olmuştum

Aralıkta kürtaj oldum Ocak'ta adet olmadım şubat ve martta 8 inde oldum döngü takibi uygulaması bu ayı 5i olarak gösterdi yani kürtajdan önceki adet günümü

Back
X