• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

nasdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
İyi akşamlar herkese danışmak istediğim konu vardır çocuk düşünüyoruz yani yumurtlama günlerimi takip ettim daha 1 aydır deniyoruz yani reglime şuan 3 gün kaldı test gününü bekliyorum ama aşır endişe içindeyim olmadıysa diye yani yerleşme kanaması falan diyolar öyle birşey olmadı bende şuanlık yani gebelik oluşmadı demekmi 2 günüdr mide ekşimesi var ve sol tarafımda kasığıma gün içinde ara ara batma hissi oluştu ama bilemiyorum görüşlerinizi paylaşırmısınız süreç nasıl oluyor

İyi akşamlar herkese danışmak istediğim konu vardır çocuk düşünüyoruz yani yumurtlama günlerimi takip ettim daha 1 aydır deniyoruz yani reglime şuan 3 gün kaldı test gününü bekliyorum ama aşır endişe içindeyim olmadıysa diye yani yerleşme kanaması falan diyolar öyle birşey olmadı bende şuanlık yani gebelik oluşmadı demekmi 2 günüdr mide ekşimesi var ve sol tarafımda kasığıma gün içinde ara ara batma hissi oluştu ama bilemiyorum görüşlerinizi paylaşırmısınız süreç nasıl oluyor
Herkes de yerleşme kanaması olacak diyr bir durum yok

Herkes de yerleşme kanaması olacak diyr bir durum yok
Evet bende öyle duydum ama bilemedim yani böyle regl olcakmışımda gibi hissediyorum bi kasık ağrısı geliyor şuan reglime 3 gün var test yapsam olumlu sonuç alırmıyım ki

Olmasa ne olmuş yıllarca deneyen var sizde 1 ay hani şükredin dua edin düşük yaşayan var birbsuru insan var

Evet bende öyle duydum ama bilemedim yani böyle regl olcakmışımda gibi hissediyorum bi kasık ağrısı geliyor şuan reglime 3 gün var test yapsam olumlu sonuç alırmıyım ki
Erken gebelik testi yaparsanız alırsınız

Olmasa ne olmuş yıllarca deneyen var sizde 1 ay hani şükredin dua edin düşük yaşayan var birbsuru insan var
Tabikide herkese saygım var kötü birşey demedim zaten sadece kendi sürecimden bahsettim ve fikir danışıyorum olmasa ne olurmuş tarzında fikirleriniz sizde kalsın rica ediyorum

Mesele o değil. İnsan 1 ayda denese 1 yılda denese aynı beklentiye giriyor. Olmasa ne olur demeyin.
Katılıyorum yani 6 ay denesemde 1 sene denesemde aynı beklentide olacağım yani ve daha 22 yaşındayım ywni evliyim bilgim yok hiç bu konularda

Yorum belirtiniz diye bende öyle gördüm görüyüm bende sizin gibi düşünürdüm ama Allah imtihan etmeseydi Allah verdiğini bilirdim ama sanki biz istesek kafasindayim siz yaşamayın diye diyurum o yüzden sabredin 1 ay olmasa 3 deneme olur eğer sıkıntınız yoksa ama nasibinizi ne var zaman görür iyi akşamlar
Tabikide herkese saygım var kötü birşey demedim zaten sadece kendi sürecimden bahsettim ve fikir danışıyorum olmasa ne olurmuş tarzında fikirleriniz sizde kalsın rica ediyorum

Mesele o değil. İnsan 1 ayda denese 1 yılda denese aynı beklentiye giriyor. Olmasa ne olur demeyin.
Katılıyorum size 1 gün - 1 ay - 1 yıl beklemek aynı sabırsızlık aynı heyecan. 🥹 neden ay cok erken denersin daha yazıyorlar. İnsanı o beklenti çok yoruyor zaten 🥲

Katılıyorum size 1 gün - 1 ay - 1 yıl beklemek aynı sabırsızlık aynı heyecan. 🥹 neden ay cok erken denersin daha yazıyorlar. İnsanı o beklenti çok yoruyor zaten 🥲
Evet ya ve o kadar istekliyim hevesliyim sürekli kendimi gözlem halindeyim

Evet ya ve o kadar istekliyim hevesliyim sürekli kendimi gözlem halindeyim
Ay ilk denediğimiz ay asla boşa işemiyordum 😬 her sabah kalkıp test yaptım en sonunda kan verdim 20 dk sonra regl oldum 🤣 3. Aya girdik böyle böyle çok nasip işi bir günde bir ayda-yılda da olabilir🥹 inşallah hem bizim hem de bebeklerin sağlıklı olacağı gebeliklerimiz olur 🫶🏼💖

Back
X