• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

hmine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
regl me 3 gün kala resimdeki gibi 2. si silik çizgi çıktı gözüme inanamayıp kan verdim bugün beta değerim 47,5 çıktı 😇burdan sonra değişmez artık dimi kızlar cok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20260305_153633.webp
    IMG_20260305_153633.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
Değişmez artık iki günde bir beta artışını takip edebilirsiniz hayırlı olsun

Hayirli olsun :) Değişmez tabi ama hcg artisinizi takip edin 2 gunde bir kan vererek

Merhaba

regl me 3 gün kala resimdeki gibi 2. si silik çizgi çıktı gözüme inanamayıp kan verdim bugün beta değerim 47,5 çıktı 😇burdan sonra değişmez artık dimi kızlar cok heyecanlıyım
Benimde buna benziyor ama bilemedim

Bende atsam fotoğraf bakar mısın emin olamıyorum kuruma cizgisimi değil mi

1000025557.webp

Regle 3gun var kan vermelimiyim sizce

İnşallah en yakın zamanda Rabbim kucağını doldursun canım

İnşallah hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim benim hamilelikte kesin değil ama bakicaz artık Allah gönlümüze göre versin inşallah bu mübarek Ramazan ayında

Bir şey danışmak istiyorum. DPO 9-10 günlerdeyim. Sat 22 şubat bat 19-20 mart sanırım. 18 mart predictor test yapsam kesin sonuç alır mıyım sizce. Chat gbye sordum alamazsın diyor çok tecrübesizim bu konuda eşimle ilk deneyişimiz açıkçası bu sebepten ötürü de çok merak ediyorum. Ovuluasyon testi de yapmadım uygulama ve akıntımın şeklinden anladım dönemimi. Bu arada adetlerim düzenlidir

Betahcg takibi önemli ilk betam 45 ikincisi 148 olmustu ama 2 gün sonrasında düşük yapmıştım, içinizi ferah tutun stres yapmayın gönlünüzce olsun bizimle de paylaşın sonuçları 🦋✨

Back
X