• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Iremioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
8
0
1
Hanımlar iyi akşamlar adetim 8 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı falan oluyordu normalde hiçbir adet dönemimde yaşamadım böylesine bir gecikme gecikmenin 3. Gününde idrar testinde pozitif gördüm ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8. Günün akşamı kanamam oldu kasıklarıma bıçak saplar gibi ağrı giriyor ağrının bi sürekliliği yok yan dönerken eğildiğimde falan giriyor ve çok olsa 5 dakika sürüyor hemen geciyor bununla birlikte bir mide bulantısı yaşıyorum onun haricinde hiçbir adet belirtim de yoktu sadece kanamam var kimyasal gebelik falan olma ihtimali kafamı karıştırdı ayrıca böyle adet görüp hamile olanlarda varmış ama sizlerin de fikirlerini almak istedim

Kist olabilir mi
Var bir süre tedavi gördüm ama 2 sene öncesinde tedavim bitti ve adetim düzene girdi şuana kadar da kistlerimle ilgili herhangi bi durum söz konusu değildi 2 senedir düzenli adet görmemden sonra bu durumu yaşadım tekrar kistlerden dolayı olmuş olsa her ay hastanelik oluyordum ağrıdan en ufak bir tansiyon düşmesine bayılıyordum

Var bir süre tedavi gördüm ama 2 sene öncesinde tedavim bitti ve adetim düzene girdi şuana kadar da kistlerimle ilgili herhangi bi durum söz konusu değildi 2 senedir düzenli adet görmemden sonra bu durumu yaşadım tekrar kistlerden dolayı olmuş olsa her ay hastanelik oluyordum ağrıdan en ufak bir tansiyon düşmesine bayılıyordum
Allah yardımcın olsun inşallah

Back
X