• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

nisaa63883

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
5
0
1
20
Aralık sonu gibi erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdik riske girmemek için ertesi gün hapı aldım hapı aldıktan bir hafta sonra kanama geldi adetim düzensiz geliyordu bu kanama 2 3 gün sürdü bundan 2 hafta sonra az az kanamam geldi leke leke sadece böyle peçeteye silince damla damla geliyordu bi hafta sürdü gebelik testi yaptım gün negatif çıktı alt karnım nerdeyse iki haftadır şiş gibi bu şişkinlik ilaçtan olma ihtimali var mı sizce

Aralık sonu gibi erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdik riske girmemek için ertesi gün hapı aldım hapı aldıktan bir hafta sonra kanama geldi adetim düzensiz geliyordu bu kanama 2 3 gün sürdü bundan 2 hafta sonra az az kanamam geldi leke leke sadece böyle peçeteye silince damla damla geliyordu bi hafta sürdü gebelik testi yaptım gün negatif çıktı alt karnım nerdeyse iki haftadır şiş gibi bu şişkinlik ilaçtan olma ihtimali var mı sizce
Niye kendinizi kullandırıyorsunuz yazık değil mi ilerleyen zamanlarda keşke dememek için gerçekten normal dursanızz sonra da aha böyle oram şişti hamilemiyim diye kaygı cekersınız ilactandır ama bundan sonra bu şekilde bişi yaşama mümkünse

Canım kullandığın hap döngünü bozmuş olabilir.Çok şüpheleniyorsan eğer kan verip öğrenirsin.Küçük de olsa her zaman bir ihtimal vardır.ertesi gün hapı alsan bile olur mu olur. Lütfen dikkatli olun.

Back