• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

merveg222_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
46
11
3
22
Kızlar mehaba dün gebelik testi yaptım ve birşey çıkmadı bugün ilk idrar ile yaptım çok azda olsa silik gördüm adetime 8 gün kaldı elimde artimed erken gebelik testi var onu yapsam mı ki lüften yardimci olursaniz çok sevinirim pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Kızlar mehaba dün gebelik testi yaptım ve birşey çıkmadı bugün ilk idrar ile yaptım çok azda olsa silik gördüm adetime 8 gün kaldı elimde artimed erken gebelik testi var onu yapsam mı ki lüften yardimci olursaniz çok sevinirim pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Evet henüz çok erken

Kızlar merhaba ben de sizlere bir şey sormak istiyorum..
Benim bir çocuğum var çok şükür ikinciyi istiyoruz ama bir buçuk senedir olmuyor histeroskopi laroskopi ameliyati oldum yine olmadı 2 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı aşılama dedi doktorum 2 ay önce klomen kullandım oda kist yaptı doktor şuan için aşılama yapamayız kist erisin dedi doğal gebelikte olabilir dedi
Neyse ben bu hamile olduğumu düşünmüştüm çünkü koku hassasiyeti kramp baş ağrısı ve en tuhafı adetten 10 gün sonra bir pedi dolduracak şekilde kahve leke oldu adetime 4 gün varken test yaptım çıkmadı gebelik olabilir mi ??

Back