G gamze_33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 1 0 1 26 Dün 20:00 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_33 #1 Adetime 8 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba sizler ne zaman nasıl sonuç aldınız
Adetime 8 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba sizler ne zaman nasıl sonuç aldınız
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.657 3.781 48 29 Dün 20:11 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_33 #2 gamze_33 .!.: Adetime 8 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba sizler ne zaman nasıl sonuç aldınız Genişletmek için tıkla... Evet güzelim erken yapmışsın biliyorum sabırsızsın. Bende dün 8 gün varken yaptım negatifti yani erken henüz belki gerçekten negatiftir ama bat gelmeden emin olamayız
gamze_33 .!.: Adetime 8 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım acaba sizler ne zaman nasıl sonuç aldınız Genişletmek için tıkla... Evet güzelim erken yapmışsın biliyorum sabırsızsın. Bende dün 8 gün varken yaptım negatifti yani erken henüz belki gerçekten negatiftir ama bat gelmeden emin olamayız