- 10 Ocak 2025
- 12
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yasjdnndjdkkd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten ben düşük yaptım baya kanamam geldi ama hala gebe olarak gözükmem tuhaf
Beta birden bire sıfıra düşmüyorYa zaten ben düşük yaptım baya kanamam geldi ama hala gebe olarak gözükmem tuhaf
Ben 1 ay önce düşük yaptım acaba ondan muBeta birden bire sıfıra düşmüyor
Kanama ile birlikte yavaş yavaş düşecel
Beta birden bire sıfıra düşmüyor
Kanama ile birlikte yavaş yavaş düşecek
Ama kan sonucun da kırmızı gebe gözüküyor10 ocak değeriniz 5.3 çıkmış. Gebe değilsiniz ki malesef.
5 çıkmış zaten. 10 Ocak tarafına bakın. Grafik okumanız lazım.Ama kan sonucun da kırmızı gebe gözüküyor
5 çıkmış zaten. 10 Ocak tarafına bakın. Grafik okumanız lazım.
Peki kan sonucun da gebe olmazsa yeşil olması gerekirken benim ki kırmızı5 çıkmış zaten. 10 Ocak tarafına bakın. Grafik okumanız lazım.
Ama kan sonucun da kırmızı gebe gözüküyor
Hayır gözükmüyor nereye baktığınızı anlamadım grafikteki düşüşü görmüyor musunuz? beta hcg son testte 5 çıkmış yani gebe değilsiniz.
Renkle alakası yok arkadaşım kırmızı ya da yeşil olması referans değerleri gösterir ama bi kolesterol ya da şeker değeri değil o yüzden rengine bakma sayıya bakacaksın 5 çıkmış
Yok tekrar gebe olmam imkansız ilişki olmadı hiç düşükten sonraGebelik olabilir kız sana anlatamadı canım diyorki geçen ay düşük yaptım değerim sıfırlandı sınırlanmasa kanama olmazdı sonradan gene hamile kalmış bu ay 2 günde bir ver kan canım sen
Ben de işte çok tuhafOha ozaman ne bu kız böyle ilk defa duydum