Gebelik

Adetten 15 gün sonra gebelik olmaz
şöyle ki 13 aralıkta adet olmam gerekiyordu 14 aralıkta çok açık pembe akıntım oldu sonra açık kırmızı devam etti üç gün boyunca hiç adet başında pembe akıntım olmamıştı yerleşme kanaması diye düşündüm o kanama bittikten 15 gün sonra kanda 0.1 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşündüm

Anladım

Kanka 0.200 olmadan hamile olamazsın
Benim 0.50 idi ben kalamadım sen kalsan Meryem ana olursun

hahaha hiç alakası yok maalesef kim dedi size gebelik istemediğimi oyle cok sey okudum ve ihtmalleri göz önünde bulunduruyorum
Geç döllenme dediğimiz şey yumurta ve spermin canı isteyince günler sonra döllenmesi demek değildir. Geç döllenme; beklenilen tarihten çok sonra sürpriz şekilde yumurtlamaktır. O dönemde de ilişki olduysa geç döllenme olur bu. Adet zamanı kan verirsiniz gecikti diye ama negatif çıkar. Adetiniz gecikir çünkü yumurtlama geç olmuştur. Yumurtlamadan sonraki 14 gün adet başlar gebelik yoksa.
Sizin sorunuza gelirsek; Eğer ki o kanamaniz adetse (ki öyle gözüküyor beta 0) üzerine ilişkiniz olmadıysa şuan hamile olma ihtimaliniz düşük.
Ama kanama öncesi ilişkilerimizden şüpheleniyorsanız korkmayın. Daha hamile olma riskiniz yok.

anladım ayrıntılı bilginiz için teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…