M mwt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 23 0 19 1 Aralık 2024 Konu Sahibi mwt #1 Meraba kızlar ben adetime 6 gün kala korunaksız ilişkiye girdim ve o günden sonra regil olmadım kabız ve kasık agrılarım başladı bilgisi olan varmı
Meraba kızlar ben adetime 6 gün kala korunaksız ilişkiye girdim ve o günden sonra regil olmadım kabız ve kasık agrılarım başladı bilgisi olan varmı
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.546 5.227 1 Aralık 2024 Konu Sahibi mwt #2 mwt .!.: Meraba kızlar ben adetime 6 gün kala korunaksız ilişkiye girdim ve o günden sonra regil olmadım kabız ve kasık agrılarım başladı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım?
mwt .!.: Meraba kızlar ben adetime 6 gün kala korunaksız ilişkiye girdim ve o günden sonra regil olmadım kabız ve kasık agrılarım başladı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım?
F falbaktirann Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 273 139 1 Aralık 2024 Konu Sahibi mwt #3 soGuk nevale .!.: Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım? Genişletmek için tıkla... Bana mesaj atar mısın:) bişey sormam gerek
soGuk nevale .!.: Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım? Genişletmek için tıkla... Bana mesaj atar mısın:) bişey sormam gerek
M mwt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 23 0 19 1 Aralık 2024 Konu Sahibi mwt #4 soGuk nevale .!.: Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım? Genişletmek için tıkla... 8 gündür adet olmuyorum ve sabahları kasık agrım var kabızlım var kan verdim. 01 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 0.2 çıktı ne oluyo acaba boş gebelik ola bilirmi
soGuk nevale .!.: Yani kac gundur olmadın adet. Ne konuda bilgi lazım? Genişletmek için tıkla... 8 gündür adet olmuyorum ve sabahları kasık agrım var kabızlım var kan verdim. 01 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 0.2 çıktı ne oluyo acaba boş gebelik ola bilirmi