Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzerinden sure gecmis testi tekrarlayınMerhaba, adet günümden 1 gün önce pembe lekelenme olmuştu ve bugün üstünden 4-5 gün geçti. Bugün erken gebelik testi yaptım 1 buçuk saat sonra böyle oldu. İlk başta bişey yok gibiydi. Ve sabah idrarıyla yapmadım.
Eki Görüntüle 3498469
Bazıları diyor erken gebelik testi olduğu için böyle çıkıyor .Uzerinden sure gecmis testi tekrarlayın
Bilemedim yarın ilk idrarla yapcamUzerinden sure gecmis testi tekrarlayın
Hayır clearblue testlerin namı bu. Kuruma çizgisini mavi ve net şekilde çıkarıyor o yüzden testin üstünde yazan okuma süresi geçince çıkan hiçbir çizgiyi dikkate almayın. 1.5 saat bu sürenin çok çok üstünde. Sabah ilk idrarla yaptığınızı ilk 5 10 dk içinde değerlendirin sonucunuz o olacak.Bazıları diyor erken gebelik testi olduğu için böyle çıkıyor .
Şimdi ikinci testi yaptım çok silikti önce ama yarım saat sonra çizgi daha iyi görünüyorHayır clearblue testlerin namı bu. Kuruma çizgisini mavi ve net şekilde çıkarıyor o yüzden testin üstünde yazan okuma süresi geçince çıkan hiçbir çizgiyi dikkate almayın. 1.5 saat bu sürenin çok çok üstünde. Sabah ilk idrarla yaptığınızı ilk 5 10 dk içinde değerlendirin sonucunuz o olacak.
YaptinizmiBilemedim yarın ilk idrarla yapcam
Yahu 5 10 dakikayı ciddiye almanız gerek. Yarım saat de bi saat de çok fazla. 5 10 dk arasında çektiğiniz foto varsa ona göre değerlendirelimŞimdi ikinci testi yaptım çok silikti önce ama yarım saat sonra çizgi daha iyi görünüyor
Yaptım pozitif dimi ?Yaptinizmi
Abla neyi anlamıyon adet düzensizliği olan bir insanda geç döllenme olabiliyor. Sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı. Takmışsınız 5-10 dk ya çizgi boşunamı çıkıyor hamile olmayan bi insanda neden ikinci çizgi çıksın ?Yahu 5 10 dakikayı ciddiye almanız gerek. Yarım saat de bi saat de çok fazla. 5 10 dk arasında çektiğiniz foto varsa ona göre değerlendirelim
Çıkıyo ablam çıkıyo işte sen neyi anlamıyosun. Clearblue testler bu yanlış pozitif çizgiyle ünlü diyorum. Ben de defalarca 1 saat bekleyen clearblue testte net mavi çizgi gördüm ve negatifti aslında. Hamile olduğumda 2. Dkda çizgi çıkmıştı. Test sonucunu okuma sürenizle geç döllenmenizin de zerre alakası yok. İsterseniz geçin geçi döllenin gebelik testi sonucunuz ilk 5 10 dk da çıkan haliyle doğru aaaaAbla neyi anlamıyon adet düzensizliği olan bir insanda geç döllenme olabiliyor. Sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı. Takmışsınız 5-10 dk ya çizgi boşunamı çıkıyor hamile olmayan bi insanda neden ikinci çizgi çıksın ?
Bak hatta birebir bu görselle aynıydı 1 saat bekleyen testim. Eğer bu test de beklediyse pozitif falan değil. Zamanında çıktıysa pozitif. Zamanında demek de max 10 dkYaptım pozitif dimi ? Eki Görüntüle 3498853
Pozitif ama. Eger beklediyse kuruma cizgisi olabiliyor canim bence sen bi kan ver hic degmez bu strese ozellerde 1 saatte 45 dakkada cikiyo sonuc 7/24 test verebiliyorsunpozitifmi
Bende hamile oldugumda cizgi daha idrar testte ilerlemeye baslarken silik bi sekilde cikmisti.. erken gebelikte. Normal kaset testte baya cikmamisti o yuzden ben bu testlere hic guvenmiyorum ozellikle bu markayaÇıkıyo ablam çıkıyo işte sen neyi anlamıyosun. Clearblue testler bu yanlış pozitif çizgiyle ünlü diyorum. Ben de defalarca 1 saat bekleyen clearblue testte net mavi çizgi gördüm ve negatifti aslında. Hamile olduğumda 2. Dkda çizgi çıkmıştı. Test sonucunu okuma sürenizle geç döllenmenizin de zerre alakası yok. İsterseniz geçin geçi döllenin gebelik testi sonucunuz ilk 5 10 dk da çıkan haliyle doğru aaaa
Ben deeeğBende hamile oldugumda cizgi daha idrar testte ilerlemeye baslarken silik bi sekilde cikmisti.. erken gebelikte. Normal kaset testte baya cikmamisti o yuzden ben bu testlere hic guvenmiyorum ozellikle bu markaya
Valla kızlar dün kanamam oldu neyden bilemiyorum.Bende hamile oldugumda cizgi daha idrar testte ilerlemeye baslarken silik bi sekilde cikmisti.. erken gebelikte. Normal kaset testte baya cikmamisti o yuzden ben bu testlere hic guvenmiyorum ozellikle bu markaya
Henuz kan testi yapmadinmiValla kızlar dün kanamam oldu neyden bilemiyorum.
Hayır daha yapmadım sizce yapıyımmı? Erken gebelik testini adetim 6 gün geciktikten sonra yaptım, ve 3 tane yaptım 3 de pozitif ti ama dünden beri kanamam var adet gibi. Sizce ne olabilir ?Henuz kan testi yapmadinmi
Ya o testler uzerinde yazan sure disinda zaten cizgi cikariyo o yuzden guvenmeyin siz emin olmak icin kan verin.Hayır daha yapmadım sizce yapıyımmı? Erken gebelik testini adetim 6 gün geciktikten sonra yaptım, ve 3 tane yaptım 3 de pozitif ti ama dünden beri kanamam var adet gibi. Sizce ne olabilir ?