Gebelik

cennet68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
29
7
21
Arkadaşlar iki gündür karın ağrım vardı dünde doktora randevu aldım 15 haftalık hamileyim doktor bebek aşağı doğru basmış dedi bol bol dinlen bir iş görme dedi 1 hafta sonra kontrole gel dedi korkuyorum bebeğe bişey olacak diye ilkide düşükle sonuçlandı böyle yaşayanlar varmı yardımcı olabilir mi

Canım şuan 15. Haftam bitmek üzere 13. Haftalarda aşırı karnım ağrıdı öyle böyle değil. Doktor plesentayı aşağıda gördü ağrıyı o yapar dedi. Zamanla bebek büyüdükçe plesenta da yukar çıkar dedi 24. Haftaya kadar çıkarmış. Banada aynısını dedi. Çıkmazsa ne olacak dedm bol bol dinleneceksin çıkmazsa normal değil sezeryanla dopum olacak dedi. Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Benim kuzenimin doğuma kadar hep aşağıdaydı plesenta hatta rahim ağzını kapatıyordu ki onun en başından beri kanamalıydı doğuma kadar kaç kere ksnamadan hastanede yattı. Ama şuan sağlıklı 2 yaşında kızı var. Dikkat et yat ve ayaklarını kaldır altına yastık koy. Ağır kaldırma ve yukarıya uzanma. Daha vaktimiz var zamanla yukarıya çıkar

X