Evet tebrik ederim canımKizlar bugun kan testi verdim doktor hala.sonuc cikmadi dedi simdi e nabiza düşmüş hamile miyim ?
İnanki kendimde değilim :)) beklemiyordum bi an da çıkınca hâlâ şoku atlatamadım bi de ilk heralde o yüzden :)))Çok tebrik ederim ama beta 1560 hala hamile miyim diye soruyorsunuz nasıl yükselsin gebelik yoksa :)
6 ağustos son adet günüm fazla yüksek değil miHemfe 6 haftalık hamilesin
Ay ikiz mi yoksa6 ağustos son adet günüm fazla yüksek değil mi
Hadi bakalım hayırlı olsunİnanki kendimde değilim :)) beklemiyordum bi an da çıkınca hâlâ şoku atlatamadım bi de ilk heralde o yüzden :)))
Olabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur muAy ikiz mi yoksa
Kasiklarimda da agri var 1 haftadir normal mi acabaOlabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur mu
Doktor muhakkak bir şey söylerOlabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur mu
Gittiniz mi doktora :) ben de hamileyim sat 5 ağustosKasiklarimda da agri var 1 haftadir normal mi acaba
Ayyy canimm benimm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah . Evet bugün gittim kese olusmustu iki hafta sonra kalp atışını dinlicez insallahGittiniz mi doktora :) ben de hamileyim sat 5 ağustos
Çook sevindim, İnşallah canım çok şükürAyyy canimm benimm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah . Evet bugün gittim kese olusmustu iki hafta sonra kalp atışını dinlicez insallah
İnşallah gülüm dikkat et kendineÇook sevindim, İnşallah canım çok şükürSağlıcakla gelsin miniklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?