Pik değil ki bunlar, ovulasyon testi ile pik çıkıp öğrenenler olmuş ama kesin sonuç değil malesef. Gebelik testi en doğru sonuç verir. Ama bence regl gecikmesini bekle. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu markanın testinde rengi canlı göstermiyor ve kamera açısından böyle duruyor gerçekte anlaşılıyor iki gündür T C den bir iki tık koyu çıkıyor o yüzden merak ettim bendePik değil ki bunlar, ovulasyon testi ile pik çıkıp öğrenenler olmuş ama kesin sonuç değil malesef. Gebelik testi en doğru sonuç verir. Ama bence regl gecikmesini bekle. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ona dikkat etmemisim, C baya silik çıkıyormuş gerçekten. Burda birinin daha böyle cikmisti böyle bir test ile soruyordu hamile miyim diye. Ne oldu sonuç bilmiyorumBu markanın testinde rengi canlı göstermiyor ve kamera açısından böyle duruyor gerçekte anlaşılıyor iki gündür T C den bir iki tık koyu çıkıyor o yüzden merak ettim bende
Ona dikkat etmemisim, C baya silik çıkıyormuş gerçekten. Burda birinin daha böyle cikmisti böyle bir test ile soruyordu hamile miyim diye. Ne oldu sonuç bilmiyorue
Ona dikkat etmemisim, C baya silik çıkıyormuş gerçekten. Burda birinin daha böyle cikmisti böyle bir test ile soruyordu hamile miyim diye. Ne oldu sonuç bilmiyorum
Bende hiç dikkat etmez bilmezdim ama böyle bir durum yaşayınca hamileliği çok isteyince insan araştırıyor bayaOna dikkat etmemisim, C baya silik çıkıyormuş gerçekten. Burda birinin daha böyle cikmisti böyle bir test ile soruyordu hamile miyim diye. Ne oldu sonuç bilmiyorum
Gebelik testi yap bence 4 gün de geçmez şimdi beklemeyleBende hiç dikkat etmez bilmezdim ama böyle bir durum yaşayınca hamileliği çok isteyince insan araştırıyor baya
2 gün önce yaptım negatif çıktı bende o yüzdem yapmak istemiyorumGebelik testi yap bence 4 gün de geçmez şimdi beklemeyle
O zaman adet gecikmesini beklemek en iyisi, umarım güzel haberler alırsın2 gün önce yaptım negatif çıktı bende o yüzdem yapmak istemiyorum
Teşekkür ederimO zaman adet gecikmesini beklemek en iyisi, umarım güzel haberler alırsın
Evet doğru söylüyorsunuz ama hani ateş olduğunda üşüme titreme olur bende onlarda yok ara ara sıcak basması ve ölçtüğümde yüksek çıkan ateş var ben anlamadım hiç ağrım sızım da yok biryerimdeGebelik belirtisi olarak ateşi ilk defa duydum. Hasta olmuş olabilirsiniz bence doktora gidin. Yüksek ateş riskli. Vücudunuzda enfeksiyon varsa ve hamileyseniz bebeği de olumsuz etkiler bence ihmale gelmez
Yavrum 38 derece ateşim var diyorsun illa titremene mi gerek var? Bir tık üstü havale artık ve günlerdir geçmiyor diyorsun. Bunu hamilelik belirtisi olarak algılayıp mutlu oluyorsan bence yanlış yoldasın bir an önce doktora gitmelisin. Dediğim gibi ateşe genellikle enfeksiyon sebep olur ve hamileysen gerçekten bebek için iyi bir şey değil. Senin içinde iyi değilEvet doğru söylüyorsunuz ama hani ateş olduğunda üşüme titreme olur bende onlarda yok ara ara sıcak basması ve ölçtüğümde yüksek çıkan ateş var ben anlamadım hiç ağrım sızım da yok biryerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?