- 3 Temmuz 2024
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Edanur6796
-
Kese 3.5 mm dedikese kaç mm? kaç haftalık gebelik?
Adet gününe hesaplanirsa 6. Haftanin içinde görünüyorum ama geç döllenme olabilir mi acabaAdet durumuna göre bebeğin gelişimi evet geri fakat 8. Haftada da bebek görülebilir. İstersen bekle istersen başka doktora git.
1.50-2 üzeri görünmesi gerekiyor diye biliyorum ben. ama henüz bir kanama, sancı vs yoksa bence beklenebilir erken haftalardaysanız. genelde 6.haftada görünüyor bebek en gecKese 3.5 mm dedi
Kanamam ve sancım yok çok şükür biraz daha beklemeliyim ama doktor çok strese koydu beni1.50-2 üzeri görünmesi gerekiyor diye biliyorum ben. ama henüz bir kanama, sancı vs yoksa bence beklenebilir erken haftalardaysanız. genelde 6.haftada görünüyor bebek en gec
değiştirin doktoru. burda cok fazla sonradan bebeği, kalp atışını gören kişi gördüm ben. hani boşuna umutlandırmak istemem ama beklemek de zarar vermeyecekse size bekleyin yani ne kaybedersiniz. bazı doktorlar ilk dönemlerde ne sizi anne, ne de karnınızdakini bir can olarak görüyor. eğer beklemek size zarar vermeyecekse bekleyin. ben 6+6da bebeği ve kalp atışını görmüstüm.Kanamam ve sancım yok çok şükür biraz daha beklemeliyim ama doktor çok strese koydu beni
Olabilir.Adet gününe hesaplanirsa 6. Haftanin içinde görünüyorum ama geç döllenme olabilir mi acaba
Doktor keseyi görüp çok küçük bakalım geliscek mi dedi ama bakalımOlabilir.
Merhaba, umarım güzel haberler bırakırsın burayaMerhaba ben devletteki doktoruma gittim beta değerim 2506 çıktı doktor çok güzel yükselmiş dedi ama burda da kese görünmedi yine stresim bitmedi pazartesi tekrar kontrole gel dedi şimdiden teşekkür ederim sizlere
Kürtaj oldum değerim düşmüştü bugün yükseldi sizce normal miMerhaba, umarım güzel haberler bırakırsın buraya
Geçmiş olsun genelde düşmesi gerekir diye biliyorum bazılarında daha erken düşüyor bazılarında daha geç düşüyor mol gebelikse onda yükselme yapıyor ben yaşadım patoloji sonucunda öğrendim onuda ama Ultrason da belli oluyor inşallah sorun yoktur korkutmak amaclı değil belkide düşüp çıkanlar tekrar inenlerde vardır tyam bilemiyorumKürtaj oldum değerim düşmüştü bugün yükseldi sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?