• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

melbettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2024
10
0
1
25
Kızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
IMG_1701.jpeg

Kızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3439885
Hangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardır ☺️

Hangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardır ☺️
Baktım şimdi benimkide days doctor bilmiyorum hiç bu kadar olmadıydı fotoğrafta tamda belli olmuyo daha koyu

Senin kırmızılıkta yayılmış gibi bilmiyorum valla bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam
Ben sıvıyı aldıktan sonra o ara eşim geldi görmesin diye dik bi şekilde sıkıştırdım koltuğun yanlarına ondan büyük ihtimalle öyle yayıldı 😀 senin inşAllah vardır ☺️

Back