Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik
- Konu Sahibi melbettt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @gebelik @gebelik testi hamil miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2024
- 23
- 1
- 1
- 26
Evet hamilesinKızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3439885
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Silik çizgi var gibiKızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3439885
Ay inşallahhhEvet hamilesin
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Hangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardırKızlar acil yardım edin üçüncü dakikada çıktı adetime bir hafta var sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3439885
Baktım şimdi benimkide days doctor bilmiyorum hiç bu kadar olmadıydı fotoğrafta tamda belli olmuyo daha koyuHangi marka bu , bende reglime 2 gün varken Days doctor markasıyla test yapmıştım 3. Dakikada böyle çıkmıştı akşamı regl oldum . Genelde o test sonucu yanıltıyor . Ama sizin 1 hafta var diyorsunuz İnşallah sizin vardır
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Böyleydi canım benim 2 gün kala testimBaktım şimdi benimkide days doctor bilmiyorum hiç bu kadar olmadıydı fotoğrafta tamda belli olmuyo daha koyu
Eklentiler
Senin kırmızılıkta yayılmış gibi bilmiyorum valla bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcamBöyleydi canım benim 2 gün kala testim
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
Bu test bozuk ama zatenBöyleydi canım benim 2 gün kala testim
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Senin kırmızılıkta yayılmış gibi bilmiyorum valla bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Ben sıvıyı aldıktan sonra o ara eşim geldi görmesin diye dik bi şekilde sıkıştırdım koltuğun yanlarına ondan büyük ihtimalle öyle yayıldı senin inşAllah vardırSenin kırmızılıkta yayılmış gibi bilmiyorum valla bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Doğrudur canım belkide bozuktu zaten akşamına regl oldum . İnsan silik dahi olsa o çizgiyi görünce vala bozukmu değil mi çok dikkat etmedim desemBu test bozuk ama zaten