• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

berfincbk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
5 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim aldırmak istiyorum aynı durumu yaşıyan var mi

Aldırmak istiyorsanız başkalarının fikri sizin için önemli olmamalı.

Şu anda 1 yaşında evladım var, tekrar hamileyim hayatta aklımın ucundan dahi geçmedi böyle bir şey.

5 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim aldırmak istiyorum aynı durumu yaşıyan var 2 gün önce bebeğim kalbinin durduğunu öğrendim ve zorlu bi kaç gün geçirdim hastaneye gün verdi ama ben dayanamadan gittim sancılarla hastanede düşük yaptım çok zorlu bir süreçti sonrasında Kürtaş yaptılar Kürtaş

5 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim aldırmak istiyorum aynı durumu yaşıyan var mi

Bilmiyorum bugün test yaptım ve yarın gidicem günü geçmiş de olabilir dogumdan sonra regl olmadığım için anliyamadim migdem bulaninca test yaptim
Maddi açıdan bir sorununuz yoksa ben olsam kürtajı düşünmezdim, ben bu günaha giremezdim açıkcası.

Yarın ola hayrola inşallah

bi kaç gün önce düşükle beraber Kürtaş olan biriyim 2 yıldır bekliyorduk zorlu süreçlerden geçtik Kürtaş sonrası piskolojide çok önemli
Dizide anlamaya çalışıyorum bebeğiniz küçük ama doğacak çocuğun hiç günahı yok bunun vicdan kısmıda var ileride pişman olabilirsiniz iyice düşünmeniz gerek belki kendiliğinden kalbi durur kürtaşa gerek kalmaz
O bebeği istmedeğiniz için o bebek size bi şekilde tutunabilir hakkınızda hayırlısı olsun

bi kaç gün önce düşükle beraber Kürtaş olan biriyim 2 yıldır bekliyorduk zorlu süreçlerden geçtik Kürtaş sonrası piskolojide çok önemli
Dizide anlamaya çalışıyorum bebeğiniz küçük ama doğacak çocuğun hiç günahı yok bunun vicdan kısmıda var ileride pişman olabilirsiniz iyice düşünmeniz gerek belki kendiliğinden kalbi durur kürtaşa gerek kalmaz
O bebeği istmedeğiniz için o bebek size bi şekilde tutunabilir hakkınızda hayırlısı olsun
Amin inşallah yarın gidicem kaç haftalık onu bile bilmiyorum biraz düşünmem lazım hastaneden sonra Rabbim en hayırlısını versin

Gittim 4 5 haftalık dedi daha çok küçük görünmüyor bile dedi aldirmayi düşünüyorsan pazartesi haber ver gel dedi
Açıkçası çok üzüldüm. Rabbim size mucizesinden tattırmış. Kendi kararınız ama yerinizde olsam çevirmezdim. Çünkü masum küçücük melek sizi seçmiş.

Back