Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırdığın zaman vicdan yapmayacak mısınız?Vicdan azabı çekiyorum sanırım ama hazır hissetmiyorum her anlamda
Bilmiyorum bugün test yaptım ve yarın gidicem günü geçmiş de olabilir dogumdan sonra regl olmadığım için anliyamadim migdem bulaninca test yaptimKaç haftalık hamilesiniz? Doktora gittiniz mi?
5 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim aldırmak istiyorum aynı durumu yaşıyan var 2 gün önce bebeğim kalbinin durduğunu öğrendim ve zorlu bi kaç gün geçirdim hastaneye gün verdi ama ben dayanamadan gittim sancılarla hastanede düşük yaptım çok zorlu bir süreçti sonrasında Kürtaş yaptılar Kürtaş
5 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim aldırmak istiyorum aynı durumu yaşıyan var mi
Maddi açıdan bir sorununuz yoksa ben olsam kürtajı düşünmezdim, ben bu günaha giremezdim açıkcası.Bilmiyorum bugün test yaptım ve yarın gidicem günü geçmiş de olabilir dogumdan sonra regl olmadığım için anliyamadim migdem bulaninca test yaptim
AminMaddi açıdan bir sorununuz yoksa ben olsam kürtajı düşünmezdim, ben bu günaha giremezdim açıkcası.
Yarın ola hayrola inşallah
Amin inşallah yarın gidicem kaç haftalık onu bile bilmiyorum biraz düşünmem lazım hastaneden sonra Rabbim en hayırlısını versinbi kaç gün önce düşükle beraber Kürtaş olan biriyim 2 yıldır bekliyorduk zorlu süreçlerden geçtik Kürtaş sonrası piskolojide çok önemli
Dizide anlamaya çalışıyorum bebeğiniz küçük ama doğacak çocuğun hiç günahı yok bunun vicdan kısmıda var ileride pişman olabilirsiniz iyice düşünmeniz gerek belki kendiliğinden kalbi durur kürtaşa gerek kalmaz
O bebeği istmedeğiniz için o bebek size bi şekilde tutunabilir hakkınızda hayırlısı olsun
Amin inşallah sonuç ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsunAmin inşallah yarın gidicem kaç haftalık onu bile bilmiyorum biraz düşünmem lazım hastaneden sonra Rabbim en hayırlısını versin
Doktora gidicem demiştiniz gittiniz merak ettim siziBilmiyorum bugün test yaptım ve yarın gidicem günü geçmiş de olabilir dogumdan sonra regl olmadığım için anliyamadim migdem bulaninca test yaptim
Gittim 4 5 haftalık dedi daha çok küçük görünmüyor bile dedi aldirmayi düşünüyorsan pazartesi haber ver gel dediDoktora gidicem demiştiniz gittiniz merak ettim sizi
Açıkçası çok üzüldüm. Rabbim size mucizesinden tattırmış. Kendi kararınız ama yerinizde olsam çevirmezdim. Çünkü masum küçücük melek sizi seçmiş.Gittim 4 5 haftalık dedi daha çok küçük görünmüyor bile dedi aldirmayi düşünüyorsan pazartesi haber ver gel dedi
Hayırlısı olur inşallahAçıkçası çok üzüldüm. Rabbim size mucizesinden tattırmış. Kendi kararınız ama yerinizde olsam çevirmezdim. Çünkü masum küçücük melek sizi seçmiş.
Karar verebildiniz mi eşiniz ne düşünüyor siz ne hissediyorsunuzGittim 4 5 haftalık dedi daha çok küçük görünmüyor bile dedi aldirmayi düşünüyorsan pazartesi haber ver gel dedi
Evet aldiricam iyi hissetmiyoruz ama kararım kesinKarar verebildiniz mi eşiniz ne düşünüyor siz ne hissediyorsunuz
Anladım hayırlısı olsun hakkınızdaEvet aldiricam iyi hissetmiyoruz ama kararım kesin