Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün gecikmişsiniz, hangi adetinizi bekleyeceksiniz?
evlendikten sonra bi kere daha böyle hecikti5 gün gecikmişsiniz, hangi adetinizi bekleyeceksiniz?
Doktora kontrole gittiniz mi? Böyle ay atlaya atlaya adet olmak sağlıklı bi durum değil pekevlendikten sonra bi kere daha böyle hecikti
Doktora kontrole gittiniz mi? Böyle ay atlaya atlaya adet olmak sağlıklı bi durum değil
Doktora kontrole gittiniz mi? Böyle ay atlaya atlaya adet olmak sağlıklı bi durum değil pe
evet ama evlenmeden önce hormonlarıma baktırdım kistim falanda yoktu aslında ilk geciktiğinde bi süre doğum kontrol hapı kullandım onun etkisiyle gecikti 20 sinde olmam gerekirken 26 sında adet oldum sonraki ayda 23ünde oldum bu ay 21 i gibi olurum diye düşünmüştüm 23 ünde test yaptım negatifti ayın 28i oldu teste bidaha yapıp üzülmekte istemedim 10 gün geciksin diyeDoktora kontrole gittiniz mi? Böyle ay atlaya atlaya adet olmak sağlıklı bi durum değil pek
Sonucu çok merak ettim ben aşırı uyku hali ile şüphelenmiştim , fazla uykumun olması sürekli uyumam normal değildi adetin geciktiği 3. Gün çıkmamıştı belkide test bozuktu bilmiyorum 4. Gün yaptım aşırı silik çıktı yok gibi bir şey sonra teste gittim pozitiftiMerhaba 3 aydır bebek deniyoruz bu ay adet günümde erken gebelik testi yaptim sonuç negatif çıktı şimdi 5 gün gecikti arada ağrı giriyor bazen adet oldum sanıyorum normal beyaz akıntım oluyo bide bugün aşırı uyudum test yapmakta istemiyorum adetimi bekleyeyim diye düşündüm
ben hala olmadım pazartesi günü idrar testi yapmıştım yeniden negatif çıktı anlamadım hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşadımSonucu çok merak ettim ben aşırı uyku hali ile şüphelenmiştim , fazla uykumun olması sürekli uyumam normal değildi adetin geciktiği 3. Gün çıkmamıştı belkide test bozuktu bilmiyorum 4. Gün yaptım aşırı silik çıktı yok gibi bir şey sonra teste gittim pozitifti
O zaman regl olursun yaaaa bekleben hala olmadım pazartesi günü idrar testi yapmıştım yeniden negatif çıktı anlamadım hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşadım
bende öyle düşünüyorum bi iki güne olurum muhtemelen havalarda soğudu mevsimsel gecikti sanırımO zaman regl olursun yaaaa bekle
benimde öyle 23 ünde olmam gerekiyordu 29 unda test yaptım negatif bugün yine olmadım ama hamile olduğumu düşünmüyorum olsa çıkardı simdiye kadarSonucu merak ettim benimde 6 gün gecikti testleri hep negatif
5 gün gecikmişsiniz gidip bir kan verin adetin neyin, beklşyorsunuzMerhaba 3 aydır bebek deniyoruz bu ay adet günümde erken gebelik testi yaptim sonuç negatif çıktı şimdi 5 gün gecikti arada ağrı giriyor bazen adet oldum sanıyorum normal beyaz akıntım oluyo bide bugün aşırı uyudum test yapmakta istemiyorum adetimi bekleyeyim diye düşündüm
3 gün önce yine test yaptım negatif çıktı5 gün gecikmişsiniz gidip bir kan verin adetin neyin, beklşyorsunuz
o zaman ya stresten yada mevsimsel durumdan dolayı geciktiniz dr danışıp söktürücü alın adet düzeniniz bozulmasın kesin gebe olmadığınıza göre3 gün önce yine test yaptım negatif çıktı