G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 8 3 27 30 Aralık 2023 Konu Sahibi Glkmsssgll #1 Arkadaşlar testi ilk yaptığımdan bundan daha sılıktı anlam veremdım ama 10 dakika sonra baktığımda boyleydı sizce gebelik var mı reglıme 3 4 gün var
Arkadaşlar testi ilk yaptığımdan bundan daha sılıktı anlam veremdım ama 10 dakika sonra baktığımda boyleydı sizce gebelik var mı reglıme 3 4 gün var
Slnmrtt Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 322 385 32 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #21 Glkmsssgll .!.: İlk idrarla yapmakla gün ıcınde yapmak arasında fark varmı sizce ilk başlarda Genişletmek için tıkla... Var diyorlar ama bilemiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: İlk idrarla yapmakla gün ıcınde yapmak arasında fark varmı sizce ilk başlarda Genişletmek için tıkla... Var diyorlar ama bilemiyorum
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 820 226 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #22 Slnmrtt .!.: Femara yumurtlama için miydi bazı ilaçlar da hcg hormonu oluyor y Genişletmek için tıkla... Evet yumurta büyümesi için Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Femara yumurtlama için miydi bazı ilaçlar da hcg hormonu oluyor y Genişletmek için tıkla... Evet yumurta büyümesi için
Slnmrtt Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 322 385 32 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #23 Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Olumlu oy 0 Olumsuz oy
G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 8 3 27 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #24 Slnmrtt .!.: Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Genişletmek için tıkla... Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Genişletmek için tıkla... Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen
Slnmrtt Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 322 385 32 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #25 Glkmsssgll .!.: Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba,
G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2023 8 3 27 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #26 Slnmrtt .!.: Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan
Slnmrtt Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 322 385 32 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Glkmsssgll #27 Glkmsssgll .!.: Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Genişletmek için tıkla... Femara kullandım dedin ya Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Genişletmek için tıkla... Femara kullandım dedin ya