• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

talha

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
15
10
8
33
Merhaba kızlar abi sorum olacak 8 haftalık gebeyim çok korkuyorum göğüs hasasiyetim çok az var ilk gebeliğim de böyle değildi dokunamiyordum acaba kalbi falan mi durdu bı terslik mi var

Merhaba kızlar abi sorum olacak 8 haftalık gebeyim çok korkuyorum göğüs hasasiyetim çok az var ilk gebeliğim de böyle değildi dokunamiyordum acaba kalbi falan mi durdu bı terslik mi var
Her hamilelik farklıdır. Böyle düşünüp kendinizi de minicik yavruyu da etkilemeyin.

Ben de öyle bir şey duydum her sabah ağrıyor mu diye kontrol ediyorum, hatta ağrı olmadığı gün oluyo ben de korkuyorum ama ağrı olmadığı zamandan 2-3 gün sonra doktora gittim gayet iyidi bebişim. Geçen hafta pazartesi olmuştu bunlar hatta 😂

İnşallah ya sağ salim kucağımiza aliriz ikinci gebeliğim ve halen de böyle tedirginler var 😏

9 gün önce hastaneye gittim hata büyün de gitmeyi düşündüm

Back
X