Merhaba ben bu ay normal adetimden 4 gün önce oldum parlak kırmızı renkte ama pıhtılı değildi sanki. Sonra ovulasyon testine başladım adet bittikten 5 gün sonra aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği ve karın ağrısı yaşadım, o gün süt beyazı yoğun ama akışkan bir akıntım oldu ama ovulasyon testinde t çizgisi silikten biraz daha koyu çıktı. Şuan 4.gün ve ovulasyon testim t çizgisi neredeyse c kadar koyu çıktı ve karın ağrım var göğüslerimde de hafif dolgunluk var sizce hamile miyim yoksa yumurtlama mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik
- Konu Sahibi Nesinn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Ovulasyon testi yap bi at bakalım buraya canımMerhaba ben bu ay normal adetimden 4 gün önce oldum parlak kırmızı renkte ama pıhtılı değildi sanki. Sonra ovulasyon testine başladım adet bittikten 5 gün sonra aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği ve karın ağrısı yaşadım, o gün süt beyazı yoğun ama akışkan bir akıntım oldu ama ovulasyon testinde t çizgisi silikten biraz daha koyu çıktı. Şuan 4.gün ve ovulasyon testim t çizgisi neredeyse c kadar koyu çıktı ve karın ağrım var göğüslerimde de hafif dolgunluk var sizce hamile miyim yoksa yumurtlama mı?
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Adet günü haricinde başka kanama veya lekelenmejiz oldumu bir de naisl di adet miktariMerhaba ben bu ay normal adetimden 4 gün önce oldum parlak kırmızı renkte ama pıhtılı değildi sanki. Sonra ovulasyon testine başladım adet bittikten 5 gün sonra aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği ve karın ağrısı yaşadım, o gün süt beyazı yoğun ama akışkan bir akıntım oldu ama ovulasyon testinde t çizgisi silikten biraz daha koyu çıktı. Şuan 4.gün ve ovulasyon testim t çizgisi neredeyse c kadar koyu çıktı ve karın ağrım var göğüslerimde de hafif dolgunluk var sizce hamile miyim yoksa yumurtlama mı?
Ovulasyon testi yap bi at bakalım buraya canım
Adet haricinde Nokta kadar pembe leke oldu ama ben onu hiç dikkate almadım. Adet miktarı tamamen pedi doldurmadıAdet günü haricinde başka kanama veya lekelenmejiz oldumu bir de naisl di adet miktari
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Acaba kimyasal geçirmiş olabilirmisiniz anlattıklariniz beni endişelendirdi ama normalde ovulasyon testinden çok anlamıyorum ama adetinizin ped doldurmicak şekilde kırmızı gelmesi sonra dan leke olması ve tnin köyü çıkması belirtileriniz bana kimyasal gbi geldi bilemiyorum tabi her şey olabilirAdet haricinde Nokta kadar pembe leke oldu ama ben onu hiç dikkate almadım. Adet miktarı tamamen pedi doldurmadı
Teşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdımAcaba kimyasal geçirmiş olabilirmisiniz anlattıklariniz beni endişelendirdi ama normalde ovulasyon testinden çok anlamıyorum ama adetinizin ped doldurmicak şekilde kırmızı gelmesi sonra dan leke olması ve tnin köyü çıkması belirtileriniz bana kimyasal gbi geldi bilemiyorum tabi her şey olabilir
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Tabiki ovulasyon anlayan biri görür inşallah bilgendirir sizi o yüzden yazıyorum buraya öne çıksın yazınız diye ama isterseniz birde hamilelik testi yapın kimyasalsa zaten pozitif çıkacaktır tabi kanama olduğu için umitlenmeyin muhtemelen kimyasal olur fakat üzülmeyin de kimyasalda vücut kötü gebeliğe kendi son veriyor sonrası hamilelik için daha iyi bir zemin hazırlıyorTeşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdım
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Gebelik olabilir gebelik testi yap canım bende ovulasyon testim böyleydi meğer gebeydim öyle anladım
Ama adetim 18 Aralık'ta ve test negatif çıkar diye korkuyorumGebelik olabilir gebelik testi yap canım bende ovulasyon testim böyleydi meğer gebeydim öyle anladım
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Ya yumurtlamadır ya gebeliktir tabi pcos yoksaAma adetim 18 Aralık'ta ve test negatif çıkar diye korkuyorum
Pcos değilim adetim düzenlidirYa yumurtlamadır ya gebeliktir tabi pcos yoksa