• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Nesinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
12
0
1
29
Merhaba ben bu ay normal adetimden 4 gün önce oldum parlak kırmızı renkte ama pıhtılı değildi sanki. Sonra ovulasyon testine başladım adet bittikten 5 gün sonra aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği ve karın ağrısı yaşadım, o gün süt beyazı yoğun ama akışkan bir akıntım oldu ama ovulasyon testinde t çizgisi silikten biraz daha koyu çıktı. Şuan 4.gün ve ovulasyon testim t çizgisi neredeyse c kadar koyu çıktı ve karın ağrım var göğüslerimde de hafif dolgunluk var sizce hamile miyim yoksa yumurtlama mı?

Merhaba ben bu ay normal adetimden 4 gün önce oldum parlak kırmızı renkte ama pıhtılı değildi sanki. Sonra ovulasyon testine başladım adet bittikten 5 gün sonra aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği ve karın ağrısı yaşadım, o gün süt beyazı yoğun ama akışkan bir akıntım oldu ama ovulasyon testinde t çizgisi silikten biraz daha koyu çıktı. Şuan 4.gün ve ovulasyon testim t çizgisi neredeyse c kadar koyu çıktı ve karın ağrım var göğüslerimde de hafif dolgunluk var sizce hamile miyim yoksa yumurtlama mı?
Ovulasyon testi yap bi at bakalım buraya canım

Adet günü haricinde başka kanama veya lekelenmejiz oldumu bir de naisl di adet miktari

Ovulasyon testi yap bi at bakalım buraya canım
IMG_20221201_145108.jpg

Adet haricinde Nokta kadar pembe leke oldu ama ben onu hiç dikkate almadım. Adet miktarı tamamen pedi doldurmadı
Acaba kimyasal geçirmiş olabilirmisiniz anlattıklariniz beni endişelendirdi ama normalde ovulasyon testinden çok anlamıyorum ama adetinizin ped doldurmicak şekilde kırmızı gelmesi sonra dan leke olması ve tnin köyü çıkması belirtileriniz bana kimyasal gbi geldi bilemiyorum tabi her şey olabilir

Acaba kimyasal geçirmiş olabilirmisiniz anlattıklariniz beni endişelendirdi ama normalde ovulasyon testinden çok anlamıyorum ama adetinizin ped doldurmicak şekilde kırmızı gelmesi sonra dan leke olması ve tnin köyü çıkması belirtileriniz bana kimyasal gbi geldi bilemiyorum tabi her şey olabilir
Teşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdım

Teşekkür ederim bende ne yapacağımı şaşırdım
Tabiki ovulasyon anlayan biri görür inşallah bilgendirir sizi o yüzden yazıyorum buraya öne çıksın yazınız diye ama isterseniz birde hamilelik testi yapın kimyasalsa zaten pozitif çıkacaktır 🤦‍♀️ tabi kanama olduğu için umitlenmeyin muhtemelen kimyasal olur fakat üzülmeyin de kimyasalda vücut kötü gebeliğe kendi son veriyor sonrası hamilelik için daha iyi bir zemin hazırlıyor

Back