Gebelik?

organiksebze

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
92
300
Merhaba hanımlar, eşimle ilişkinin başında korunmasız, sonuna doğru korunarak devam ettik bir kaç sefer. Adetim 4 gün gecikti. Sanırım yüzdelik ihtimali düşük olsada içinde nadirde olsa sperm barındırdığı için zevk suyundan da hamile kalınabiliyormuş. Ama ben hamileliğe hazır olmadığım için içim içimi yiyor. Son ilişkimin üzerinden 4 gün geçti.En erken Ne zaman kan sonucuma yansır bilgisi olan varmı?Yada Eczanelerdeki gebelik testlerinden verimli sonuç alabilirmiyim sizce?

Merhaba hanımlar, eşimle ilişkinin başında korunmasız, sonuna doğru korunarak devam ettik bir kaç sefer. Adetim 4 gün gecikti. Sanırım yüzdelik ihtimali düşük olsada içinde nadirde olsa sperm barındırdığı için zevk suyundan da hamile kalınabiliyormuş. Ama ben hamileliğe hazır olmadığım için içim içimi yiyor. Son ilişkimin üzerinden 4 gün geçti.En erken Ne zaman kan sonucuma yansır bilgisi olan varmı?Yada Eczanelerdeki gebelik testlerinden verimli sonuç alabilirmiyim sizce?
Adetim 4 gün gecikti diyorsunuz, bu çıkar testte.

İstemiyorsaniz niye korunmuyosunuz ki . Tabiki de korunmadiysaniz çocuk olması muhtemel . Gebelik testinde çıkar 4 gün gecikmiş

Hem son ilişkinin hem de beklenen adet tarihinin üstünden 4 gün geçmiş. Yumurtlama dönemini çoktan geçtiğiniz için ihtimal düşük olabilir ama geç yumurtlama olduysa gebe olabilirsiniz. Benim bildiğim ilişkinin üstünden 10 gün geçtiğinde test yapılmalı ama sizde biraz karışık bir durum var. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum sonucu bize de söyleyin merak ettim gerçekten

X