Gebelik

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
60
13
38
32
Merhaba arkadaşlar şimdi sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim adetlerim düzensiz bazen on gün bazen 15 gün sürdü bile oluyor bazen beş gün sürüyor ama ayda iki defa gerçekleşiyor bazen Biray hiç olmuyorum Üç yıllık evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmadı nasip etmedi Rabbim çok istiyoruz doktora gittim sonuçlarım oldukça temiz hiçbir sıkıntım yok eşimde de herhangi bir sıkıntı yok kısacası tek şey nasip meselesi adetlerim düzensiz evet ama aşağı yukarı hangi zaman aralığında olacağını tahmin edebiliyorum normalde adetlerim sancısız olur hiç hissetmem Ve en son adet tarihim bu ayın 4’ünde bitti Rahim bölgemde daha doğrusu kasıklarımdan rahime doğru inen kısımda hafif kramplar sancılar var dünden beri bugün biraz daha şiddetlendire döllenme gerçekleşir olabilir mi bebek yerleşiyor olabilir mi Başka belirtilerin var mı diye şöyle bir düşündüğümde bu sıra fazla idrar çıktığımı fark ettim ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum özellikle tatlı tüm bunlar bir hamilelik belirtisi olabilir mi bunları araştırdım fakat tam net bir şey bulamadım bu konuda bilgisi olan deneyimi olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…