G ganime kuzucu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 3 2 1 28 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #1 Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı
Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ 💗♈️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.614 En iyi cevaplar 1 3.168 83 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #2 Kuruma çizgisi olabilir 8 gün erken çıkması için ama erken döllenme olabilir bence biraz daha bekleyip tekrar test yapın çift çizgi çıkarsa yine kan verin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kuruma çizgisi olabilir 8 gün erken çıkması için ama erken döllenme olabilir bence biraz daha bekleyip tekrar test yapın çift çizgi çıkarsa yine kan verin
Mutluluk810 ´¯`♥ Kün Fe Yekün ♥´¯`¤ ♥ Şükürler Olsun ♥ ¤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2012 1.906 2.352 333 Dünyadan Uzak 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #3 Testlerin kutularının üzerinde de içinde ki prospektüs kağıdında da yazdığı gibi ilk 5 dakika içinde çıkan sonucu değerlendirmemiz gerekiyor... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Testlerin kutularının üzerinde de içinde ki prospektüs kağıdında da yazdığı gibi ilk 5 dakika içinde çıkan sonucu değerlendirmemiz gerekiyor...
N Neal Guru Kayıtlı Üye 26 Ekim 2020 11.992 22.693 348 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #4 ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Bayağı da belirginmiş. Gece testi yaptıktan ne kadar sonra kontrol ettiniz en son? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Bayağı da belirginmiş. Gece testi yaptıktan ne kadar sonra kontrol ettiniz en son?
E Eliftugceyilnaz133 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2021 2.031 461 73 28 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #5 ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Canm bnce tekrarla testini Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Canm bnce tekrarla testini
G ganime kuzucu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 3 2 1 28 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #6 ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Neal .!.: Bayağı da belirginmiş. Gece testi yaptıktan ne kadar sonra kontrol ettiniz en son? Genişletmek için tıkla... Sabah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Neal .!.: Bayağı da belirginmiş. Gece testi yaptıktan ne kadar sonra kontrol ettiniz en son? Genişletmek için tıkla... Sabah
N Neal Guru Kayıtlı Üye 26 Ekim 2020 11.992 22.693 348 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #7 ganime kuzucu .!.: Sabah Genişletmek için tıkla... Tekrar yapın isterseniz. 8 gün kala için epey belirgin çizgi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ganime kuzucu .!.: Sabah Genişletmek için tıkla... Tekrar yapın isterseniz. 8 gün kala için epey belirgin çizgi
E Eliftugceyilnaz133 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2021 2.031 461 73 28 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #8 ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Epey begirgin çizgi erkn gebelil testi deneyim bence birde bnm iki gün geçti günüm gebelik vardı bu kadar degildi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ganime kuzucu .!.: Reglime 8 gün vardı testi gece yaptım tek çizgiydi sabah baktım yanında silik bi çizgi vardı sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3078932 Genişletmek için tıkla... Epey begirgin çizgi erkn gebelil testi deneyim bence birde bnm iki gün geçti günüm gebelik vardı bu kadar degildi
G ganime kuzucu Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 3 2 1 28 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ganime kuzucu #9 Neal .!.: Tekrar yapın isterseniz. 8 gün kala için epey belirgin çizgi Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Neal .!.: Tekrar yapın isterseniz. 8 gün kala için epey belirgin çizgi Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkür ederim