Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezginur123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
86
11
8
Kızlar merhaba adetim 17sinde ve mideme kramp giriyor iki büklüm oluyorum ve göğüslerim aşırı şişti dokunamiyorum adetten önce sismezdi normalde ve sut kesiği gibi akıntım geliyor sizce gebelik varmıdır yaşayan varmi

Evet bu soyledikleriniz gebelik belirtisi. Midede olanlari bilemem ama göğüs hassasiyeti, krem kivaminda akıntı, pembe kahve lekelenme, adet olacak gibi agrilar yaşama gebelik belirtileri arasinda.

Adet ve gebelik belirtileri çok yakın maalesef hormon dengesiyle alakalı bu. Mesela geçen ay benim göğüslerim o kadar hassaslaştı ki dokunamıyotdum agrısından agrı sızı kramp hiç bitmedi ama sonuç tamamen yanılma hepsi adet belirtisiymiş ilk defa öyle yaşayınca heveslendim ben de . En iyisi belirtilere takılmadan gününü beklemek bu sefer yıpranıyor insan

Aynısı bende oldu. Aslında bunlar her ay oluyormuş farketmiyormusuz dedim.Bu ay kesinlikle belirti aramayacam.

Birebir aynısını yaşadım kesin hamileyim dedim göğüslerim dokunmadan ağrıyodu asırı bi şekilde ilk defa olmustu ama hayal kırıklıgı

Birebir aynısını yaşadım kesin hamileyim dedim göğüslerim dokunmadan ağrıyodu asırı bi şekilde ilk defa olmustu ama hayal kırıklıgı
Benimki de öyleydi. Acaba kimyasal gebelik mi oldu falan dedim testim bile pozitfti

ne yaşadığımı hala anlayamadım
Bana da olmustu. Belirtiler cift cizgi ve battan 1 gun once yogun yogun adet kanamasi. Sanki biri belime kürekle vuruyor gibi ağrı. En az 20 et parcasi düşürdüm. Burada bazi kadinlar düşük yaptin dedi bazilari kimyasal dedi. Ben de bebek vardi kaybettim diye düşünüyorum. Nasip ne yapalim bizim de kaderimizde bu varmis.

Canım bende öyle olmadı normal adetim nasılsa öyle oldu. Muhtemelen kimyasaldı dediğin gibi.. Ama bu da iyi bişey demek ki tüplerim acık ve gebe kalabiliyorum.

Ya kızlar benimde günlerdir sabahları adet olacak gibi ağrım oluyo göğüslerim çok acımıyo arada bi hasaslaşıyo geçiyo bide beyaz süt gibi bi akıntı geliyo sizce bu ne adet belirtisi mi

Ya kızlar benimde günlerdir sabahları adet olacak gibi ağrım oluyo göğüslerim çok acımıyo arada bi hasaslaşıyo geçiyo bide beyaz süt gibi bi akıntı geliyo sizce bu ne adet belirtisi mi
İki ihtimal de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…