• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Adetim 1 gün gecikti test aldm yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 68 çıktı dünde kese göründü.

4 demek ıstemıs heralde dollenmeden sayıyor bazıları... o zaman yıne de 5 falan olurdu kese gorundugune gore.. bı ortak yol bulunmadı bu hafta hesabında:))
Adetime göre hesaplandiginda 5 hafta oluyor ama betada 500 çıkıyor bu 4 gun önceki sonuc vallahi artık benim bile kafam karıştı doktor keseyi gördük 3.6 mm dedi çok kucuk

Adetime göre hesaplandiginda 5 hafta oluyor ama betada 500 çıkıyor bu 4 gun önceki sonuc vallahi artık benim bile kafam karıştı doktor keseyi gördük 3.6 mm dedi çok kucuk
buyur buyur daha:)) degerın de kese boyutu da aynı gunden mı? oyleyse haftana uyumlu relax:)) hayırlısıyla kalp atsını da duy ınsallah ::))

buyur buyur daha:)) degerın de kese boyutu da aynı gunden mı? oyleyse haftana uyumlu relax:)) hayırlısıyla kalp atsını da duy ınsallah ::))
İnşallah yok hayır beta pazar günü 488.9 du ben bu carsmba gittigimde üstünden üç gün geçmişti iki katı olursa eğer 1000 lerde olur herhalde kan almadi tekrar ultrasonla bakti keseyi gördü yani anlamadım ama 24 kontrol. Hayırlısı olsun bakalım. 🙏☺️

Adetim 1 gün gecikti test aldm yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 68 çıktı dünde kese göründü.
Bunu açıklığa getireyim yanlış yazmışım adetim 1 gün gecikti test aldım silik çıktı ertesi gün kan verdim 68 çıktı yaklaşık 4 gun sonra ise kan tekrarladım 488.9 çıktı bu sonuçtan 4 gun sonra muayeneye gittiğimde 3.6 mm kese göründü.. 🙏🙏

Bana hiç kan testi yapılmadı 😂 Çift çizgiyi gördüm 1 hafta sonra doktora gittim keseyi gördü haftaya gel dedi sonra kalp atışını duyduk. Sizde de keseyi gördüğü icin tekrar kan testi istememiştir

Bana hiç kan testi yapılmadı 😂 Çift çizgiyi gördüm 1 hafta sonra doktora gittim keseyi gördü haftaya gel dedi sonra kalp atışını duyduk. Sizde de keseyi gördüğü icin tekrar kan testi istememiştir
Evet en son geçen çarşamba gittim keseyi gördü tahminen 5 haftalikti kese göründüğüne göre ayın 24 tekrar gidicem inşallah bu sefer kalp atışını duycaz. 🙏 İkinci kez anne oluyorum rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah.. 🙏

Back