• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Benim en son adet tarihim 11 mayıs adetim in bittiği gün yani 15 mayısta doktora gittim neden gebelik olmuyor bir sorunmu var diye doktor yumurtalıklarıma felan baktı hiçbir sorun yok dedi bana klomen diye bir hap verdi sanırım yumurtalıkların büyümesini sağlıyormuş. Bunu sabah akşam 5 gün kullan dedi ve kullandım bitince 21 ve 23 mayısta eşinle ilişkiye gir dedi. Ve o günlerden sonra 2 gün arayla 2 kez daha eşimle ilişkiye girdim. Şuan kasıklarımda batma var, mide bulantım ve baş dönmem var fakat dün kan testi yaptırdım sonuç 0.22 çıktı adetime de daha 4 gün var sizce geç döllenme olabilir mi cevaplarsanız çok mutlu olurum..

bas donmesi sanirim sadece turk dizilerinde oluyor 10. haftaya geldim daha hic basim donmedi, mide bulantisi da genelde 5-6 hafta civarinda basliyor. Sizin belirtilerinizden sadece kasikta batma vardi bende bata yakin gunlerde.

bas donmesi sanirim sadece turk dizilerinde oluyor 10. haftaya geldim daha hic basim donmedi, mide bulantisi da genelde 5-6 hafta civarinda basliyor. Sizin belirtilerinizden sadece kasikta batma vardi bende bata yakin gunlerde.
Ball canım benim yalan söyleyecek halim yok sende olmadı diye başkalarındada olmayacak diye bir kural da yok herkesin bünyesi farklıdır

Ball canım benim yalan söyleyecek halim yok sende olmadı diye başkalarındada olmayacak diye bir kural da yok herkesin bünyesi farklıdır
yalan soyluyorsun demedim tek tek bende olani yazdim devaminda da kasik batmasinin oldugunu soyledim yani kasik batmasi belirti olabilir demek istedim ama bas donmesiyle hamile oldugunu ogreneni daha hic gormedim diziler disinda. Umarim hamilesinizdir allah isteyen herkese versin🙏🏻

Bende de hiç baş dönmesi olmadı adetim gecikmese hamile olduğumu bile anlamazdım her an adet olacakmışım gibi kasık sancılarım vardı o kadar . Öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim. Bide ağzımda acı bi tat vardı o da 6. Hafta da başlamıştı. Herkesin farklı belirtileri olabiliyo tabii

Bende de hiç baş dönmesi olmadı adetim gecikmese hamile olduğumu bile anlamazdım her an adet olacakmışım gibi kasık sancılarım vardı o kadar . Öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim. Bide ağzımda acı bi tat vardı o da 6. Hafta da başlamıştı. Herkesin farklı belirtileri olabiliyo tabii
Anladım canım ya zaten benimde mide bulantım baş dönmem aşırı değil en çok kasıklarımda adet olacakmış gibi ara ara ağrılar batmalar oluyor ve beyaz akıntım geliyor süt gibi..

Anladım canım ya zaten benimde mide bulantım baş dönmem aşırı değil en çok kasıklarımda adet olacakmış gibi ara ara ağrılar batmalar oluyor ve beyaz akıntım geliyor süt gibi..
Bende de o akıntı ve kaşık ağrısı vardı canım . Adet olacakmışsın gibi hissedersin ya aynı ağrılar oluyodu. Bide göğüslerimde hassasiyet vardı

Evet göğüslerim de de ara ara kramplar oluyor bat 4 gün var. Bir de adet yaklaştığı zaman böyle beyaz akıntı olmaz dimi çünkü ben ilk defa oldum ve bu kadar uzun sende oluyo muydu adet yaklaştığı zaman canım

Back