- 10 Ağustos 2018
- 63
- 42
- 8
- Konu Sahibi Papatya3503
-
Kaç gün geçti adetiniz acabaKızlar merhaba bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı Cuma günü yaptığım da 2. Çizgi silik çıkmıştı çarşamba doktora gidicem kan testi vericem çok mutluyum inşallah Allah isteyen herkese verir tek korkum kan uyuşmazlığı insallah bir sorum cıkmaz
Henüz gecmedi bugün yada yarın olmam gerekiyorduKaç gün geçti adetiniz acaba
Benimde geçmeden önce yaptığım testler var bu şekilde çıktı en son yaptığım da en alttaHenüz gecmedi bugün yada yarın olmam gerekiyordu☺
Canım hayırlı uğurlu olsun.ne kadar zamandır istiyordunKızlar merhaba bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı Cuma günü yaptığım da 2. Çizgi silik çıkmıştı çarşamba doktora gidicem kan testi vericem çok mutluyum inşallah Allah isteyen herkese verir tek korkum kan uyuşmazlığı insallah bir sorum cıkmaz
Şeninde benm gibi benmde cuma günü silikti 2. Çizgi ama bugün net çıktı ben inanamamıştım ama silik çizgi olunca pozitif hayırlı olsun canımBenimde geçmeden önce yaptığım testler var bu şekilde çıktı en son yaptığım da en altta
İnşallah canım kan verdin mi senŞeninde benm gibi benmde cuma günü silikti 2. Çizgi ama bugün net çıktı ben inanamamıştım ama silik çizgi olunca pozitif hayırlı olsun canım
Yok daha veremedim carsamba vericemİnşallah canım kan verdin mi sen
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı uğurlu olsun.ne kadar zamandır istiyordun ❤
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun korkma herşey gönlünce olur inşallahKızlar merhaba bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı Cuma günü yaptığım da 2. Çizgi silik çıkmıştı çarşamba doktora gidicem kan testi vericem çok mutluyum inşallah Allah isteyen herkese verir tek korkum kan uyuşmazlığı insallah bir sorum cıkmaz
Anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallahTeşekkür ederim canımBiz daha yeni başlamıştık ama yüksk hamile kalabileceğim günlerde ilişki oldu takvimden takip ediyordum
İnsllahHayırlı olsun maşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun korkma herşey gönlünce olur inşallah
Değerim 59.3 çıktı iyi mi acabaHenüz gecmedi bugün yada yarın olmam gerekiyordu☺
Bana mi dedin canım sağlık ocağında bakıyorlar mi ki acabaBende yaptırsam sanırım bu değerde cıkar çok yeni ne zaman yaptırdın ve 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme varmı ve progesteron hormonuna da baktır canım
Ben adetime 2 gün varken 5.1 çıktı şimdi 1 gün geçmişti bugün 2 gün 59.3 çıktı artış iyi mi acabaBende yaptırsam sanırım bu değerde cıkar çok yeni ne zaman yaptırdın ve 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme varmı ve progesteron hormonuna da baktır canım
Değerim 59.3 çıktı iyi mi acaba
Bi arkadaşım fethiyede yaptırmıs ama bende daha sağlık ocağına filan gitmedim bir iki gün daha beklemek istedim sanki adet olacakmış gibi hafif karın agrısı bacaklarımda ve belimde bir haftadır hafif agrılar var normalmi bilmiyorum bu hafta içinde doktora gidicem yineBana mi dedin canım sağlık ocağında bakıyorlar mi ki acaba
Tabi iyi katlamış cnkü baya iyi masallah kalp atışlarını da duydukmu daha güzel olucak insallahBen adetime 2 gün varken 5.1 çıktı şimdi 1 gün geçmişti bugün 2 gün 59.3 çıktı artış iyi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?