Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Adet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Adet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Canım herkese göre değişebilir tabi ama gebelikte uçları kesik gibi acırmış diye duydum üzerine yatamayanlar falan da var o derecr

Beni adet öncesi hep yanlardan sancır an sancılar grer ve anlarım geleceğini
Gebelik belşrtisini yaşamadım henüz

İnşallah hamilesindir

Canımmm benım çok teşekkür ediyorum ya bende üstüne uzandığım zaman canım yanıyor oyuzden sütyen çıkarmak zorumda kalıyorum fakat sonuç aynı yandan dokununcada açıyor bir türlü ayırt edemedim ama inşallah hamileyimdir Allah herkese nasip etsin inşallah

Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben

Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir ☺ Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben ☺☺
Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?

Benim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzum

Benim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzum ☺
Teşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…