Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canımmm benım çok teşekkür ediyorum ya bende üstüne uzandığım zaman canım yanıyor oyuzden sütyen çıkarmak zorumda kalıyorum fakat sonuç aynı yandan dokununcada açıyor bir türlü ayırt edemedim ama inşallah hamileyimdir Allah herkese nasip etsin inşallah
Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben
Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir ☺ Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben ☺☺
Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?
Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?
Teşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsin
Teşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsin ❤❤