• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Adet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?🥰

Adet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?🥰

Canım herkese göre değişebilir tabi ama gebelikte uçları kesik gibi acırmış diye duydum üzerine yatamayanlar falan da var o derecr

Beni adet öncesi hep yanlardan sancır an sancılar grer ve anlarım geleceğini
Gebelik belşrtisini yaşamadım henüz

İnşallah hamilesindir 😍😍

Canım herkese göre değişebilir tabi ama gebelikte uçları kesik gibi acırmış diye duydum üzerine yatamayanlar falan da var o derecr

Beni adet öncesi hep yanlardan sancır an sancılar grer ve anlarım geleceğini
Gebelik belşrtisini yaşamadım henüz

İnşallah hamilesindir 😍😍
Canımmm benım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙈 ya bende üstüne uzandığım zaman canım yanıyor oyuzden sütyen çıkarmak zorumda kalıyorum fakat sonuç aynı yandan dokununcada açıyor 🙊🙊 bir türlü ayırt edemedim ama inşallah hamileyimdir Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️❤️❤️

Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir ☺️ Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben ☺️☺️

Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir ☺ Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben ☺☺
Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?🤭🤭

Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?🤭🤭
Benim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzum ☺️

Benim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzum ☺
Teşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsin ❤️❤️🙏🏻🙏🏻

Back