• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Rukiye solak

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
6
1
6
Merhaba arkadaşlar son adetim 11 şubatta bitti 2 gündür hafif kasık ağrım vardı bugün ağrım şiddetlendi ve köyü kahverengi akıntı gördüm. Yaklaşık 4_ 5 aydır düzensiz adet görüyorum. Geçen ayda kanda hcg oranı 6.30 a yükseldi doktor 2 gün sonra yeni kan testi yapalım dedi 2 gün sonra 1.27 ye düştü. Bu ayda böyle olunca kafam karıştı

Merhaba arkadaşlar son adetim 11 şubatta bitti 2 gündür hafif kasık ağrım vardı bugün ağrım şiddetlendi ve köyü kahverengi akıntı gördüm. Yaklaşık 4_ 5 aydır düzensiz adet görüyorum. Geçen ayda kanda hcg oranı 6.30 a yükseldi doktor 2 gün sonra yeni kan testi yapalım dedi 2 gün sonra 1.27 ye düştü. Bu ayda böyle olunca kafam karıştı
Merhabalar hamilelik için 10ve üstü oluyor hcg,haricinde zaten hcg degerlerımız o civarlarda olabılıyor bazen düşedebiliyor

Merhabalar hamilelik için 10ve üstü oluyor hcg,haricinde zaten hcg degerlerımız o civarlarda olabılıyor bazen düşedebiliyor
Doktorun dediği Hcg oranı normal bir bayanda 1 _2 arası çıkıyor. 5 ve üzeri hamile olarak kabul ediliyor. Benimkisi 6.30 cıktı tabiki yeterli oranda değildi. Üstüne de çıkmadı zaten.dr dediğine göre kimyasal gebelik oluyormuş. Benim merak ettiğim bu değil aslında bu olaydan sonra yaşadığım kahve rengi lekelenme ve kasık ağrısı

Kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınabildiğini okumuştum bu forumda ibşallah sizinkide yerleşme kanamasıdır test yapabilirsiniz

Kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınabildiğini okumuştum bu forumda ibşallah sizinkide yerleşme kanamasıdır test yapabilirsiniz
Rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah bir oğlum var zaten 4 yaşında. İlginiz için cok teşekkür ederim gelişmeleri haber ederim 👋👋

😊👍guzel haberlerinizi bekliyoruz...nasil bir sonuc olursa olsun hakkinizda hayirli olan gerceklesecek suphesiz😊
Aminn canım sağolasın☺🤗 rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. Ben illede olsun demiyorum bi oğlum var zaten Sadece yaşadığım ağrılar lekelenmeler normal değil adını koymak ve nedenini öğrenmek istedim🤗🤗🤗🤗

elam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...

Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...
demekki yeniden hamile kaldiniz bi kac gun sonra tekrar bi kan testi yaptirin katlanarak artiyorsa normal bi gebeliktir 😊

Tatlım hamilesin bence ama git bir kan testi daha yaptır. Kesinleşsin

Back