4 senem21 Cok biliyorsun şekerim 🙈 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 211 55 27 20 Ekim 2019 Konu Sahibi 4 senem21 #1 Kizlar kekik zararli diyorlar Intenet te arastrdim cayi zararliymis hamileyken ben yemege kattgimda vir zararu olmaz degilmi bugun yedimde
Kizlar kekik zararli diyorlar Intenet te arastrdim cayi zararliymis hamileyken ben yemege kattgimda vir zararu olmaz degilmi bugun yedimde
Cikssekil Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2019 2.155 5.696 31 20 Ekim 2019 Konu Sahibi 4 senem21 #2 4 senem21 .!.: Kizlar kekik zararli diyorlar Intenet te arastrdim cayi zararliymis hamileyken ben yemege kattgimda vir zararu olmaz degilmi bugun yedimde Genişletmek için tıkla... Ben hamuleligimin başından beri yemeklerde kullanıyorum canim bir zararını gormedim
4 senem21 .!.: Kizlar kekik zararli diyorlar Intenet te arastrdim cayi zararliymis hamileyken ben yemege kattgimda vir zararu olmaz degilmi bugun yedimde Genişletmek için tıkla... Ben hamuleligimin başından beri yemeklerde kullanıyorum canim bir zararını gormedim
4 senem21 Cok biliyorsun şekerim 🙈 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 211 55 27 20 Ekim 2019 Konu Sahibi 4 senem21 #3 Cikssekil .!.: Ben hamuleligimin başından beri yemeklerde kullanıyorum canim bir zararını gormedim Genişletmek için tıkla... Cunku cok iyi bir antibiyotik ve bigaz oksuruk ilaci resmen bi girdim goggleye anam sok oldum ya
Cikssekil .!.: Ben hamuleligimin başından beri yemeklerde kullanıyorum canim bir zararını gormedim Genişletmek için tıkla... Cunku cok iyi bir antibiyotik ve bigaz oksuruk ilaci resmen bi girdim goggleye anam sok oldum ya
Ozgelin 🧿 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Haziran 2018 849 1.095 20 Ekim 2019 Konu Sahibi 4 senem21 #4 Olmaz canım
Cikssekil Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2019 2.155 5.696 31 20 Ekim 2019 Konu Sahibi 4 senem21 #5 4 senem21 .!.: Cunku cok iyi bir antibiyotik ve bigaz oksuruk ilaci resmen bi girdim goggleye anam sok oldum ya Genişletmek için tıkla... Yemeklerde sıkıntı olmuyor ama sen yinede çok atmamaya özen göster canım ben hep kullandım ama.diger baharatlarla birlikte zaten biraz gaz yapıyor
4 senem21 .!.: Cunku cok iyi bir antibiyotik ve bigaz oksuruk ilaci resmen bi girdim goggleye anam sok oldum ya Genişletmek için tıkla... Yemeklerde sıkıntı olmuyor ama sen yinede çok atmamaya özen göster canım ben hep kullandım ama.diger baharatlarla birlikte zaten biraz gaz yapıyor