Kizlar bugun ultrasona girdim karindan kese gorundu ama bebek suan yok 10 gun sonra dedi doktor resmi atiyorum ama sanki bana kesenn icinde var gbi geliyor bi yakinlastirip bakrmsnz eger ben yanlis gorduysam bole yasayan varmi hesaplamama gore 6+1 im
Ayy ama ben yol kesesini hebegi girunce oldgnu saniyodumO bebek değil yolk sac kesesi bebek ilk etapta görülmez zaten kalp atışı duyulur sonra sonra bebek gözükür.
internete yolk sac kesesi yazarsan daha detaylı öğrenebilirsin canım
Ben boş gebelik geçirdim karnımda kese Kocaman oldu ve bu yolk sac kesesi de vardı bende onu bebek zannediyordum internetten araştırınca öğrendimAyy ama ben yol kesesini hebegi girunce oldgnu saniyodum
Benimki bos gebelik degildir dmi ole bse olsa doktor solerdi gani ben gecen ay kimyasall gebelik geçirdim bu ay ustune gebe kaldim 2 inci adet görmeden sadece kimyasall kanamasi gecrmstm kese bile yoktu smdi bie bos gebelikmi dusuncem anam anamBen boş gebelik geçirdim karnımda kese Kocaman oldu ve bu yolk sac kesesi de vardı bende onu bebek zannediyordum internetten araştırınca öğrendim
Yok canım ben öyle demek istemedim kusura bakma korkutmak istemedim seniBenimki bos gebelik degildir dmi ole bse olsa doktor solerdi gani ben gecen ay kimyasall gebelik geçirdim bu ay ustune gebe kaldim 2 inci adet görmeden sadece kimyasall kanamasi gecrmstm kese bile yoktu smdi bie bos gebelikmi dusuncem anam anam
Bisey okudum diyorki yolk kesesi kesenjn icinde siyah kesedir bunu gorduklerinde dis gebelik bos gebelik riski azalirms benimkinn icindeki yolk kesesimi emnmsnYok canım ben öyle demek istemedim kusura bakma korkutmak istemedim seni
Kötü şeyler getirme aklına daha çok erken 10 güne kadar başlar kalp atışı Allah’ın izniyle
Evet internette görsellere bak anlarsınBisey okudum diyorki yolk kesesi kesenjn icinde siyah kesedir bunu gorduklerinde dis gebelik bos gebelik riski azalirms benimkinn icindeki yolk kesesimi emnmsn
Doktor bana boyunu vs solemedi anlasiliyormu burdan bakilinca kucuk olmasi kotu hse degil dgilmi 47 kiloyum ondanmidir ayyy bir heycan basti ne guzel bir telassssCanım bende 6 haftanın başında gittim.bebegimi göremedim doktor 1 hafta sonraya çağırdı hatta 6 gün çağırdı cuma gidicem herkesin illa 6 haftanın başında görüncek diye bişey yok zaten kesen küçük benim kese boyumda 12 mm ultrasonda görmek zor yani
Kese boyu hamilelik haftasını belirliyor canım bebeği görene kadar görünce artık bebek üstünden ölçümler başlıyor senin kesen de benim gibi demek ki haftalarimiz aynıDoktor bana boyunu vs solemedi anlasiliyormu burdan bakilinca kucuk olmasi kotu hse degil dgilmi 47 kiloyum ondanmidir ayyy bir heycan basti ne guzel bir telassssburdaki dostlarim olmasaa varyaa
Canım bende smdi ogrendim ama seninkindede var gördüm beyaz sebunki hattaKesenin icindeki yolk mu yani bu ultrasonda
Sennkinin yolk kesesi nerde kız bulamadim
Bende onu benim fasulye sandim hayaller hayatlarCanım bende smdi ogrendim ama seninkindede var gördüm beyaz sebunki hatta
Sizin kese boyunuz kaç ve kaçıncı haftadasinizKesenin icindeki yolk mu yani bu ultrasonda
Valla bilmiyorum vajinal baktik biz 5+1 deyimSizin kese boyunuz kaç ve kaçıncı haftadasiniz
Bende onu benim fasulye sandim hayaller hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?