Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar kam degerim hesaplarima gore pazartesi binin uzerine cikicak 5 hagtaligi gectim suan gebeliğim Pazartesi gittiğimde keseyi gorme sansimvar degilmi artık

Arkadasim neden surekli konu aciyorsun ? Bu actigin 4 5 oldu.

Arkadasim neden surekli konu aciyorsun ? Bu actigin 4 5 oldu.
Cattik ya sanane kardesim cevap verme ozaman benim arkadaslarim var burda onlarda aciyor ben gidiyorum. Burda senin gni 2 kisi daha var napcam hurda kardesim zil takip gobekmi aticam bakma konuma ozaman fesupanallah ya

Cattik ya sanane kardesim cevap verme ozaman benim arkadaslarim var burda onlarda aciyor ben gidiyorum. Burda senin gni 2 kisi daha var napcam hurda kardesim zil takip gobekmi aticam bakma konuma ozaman fesupanallah ya
Surekli konun one cikiyor senin actigin konulari gormek zorundamiyiz biz ? Hayir cevap veriyoruz verdigimiz haldede inandiramiyoruz gercekten gebelik konusunda acayip derecede bilgisizsin.

Surekli konun one cikiyor senin actigin konulari gormek zorundamiyiz biz ? Hayir cevap veriyoruz verdigimiz haldede inandiramiyoruz gercekten gebelik konusunda acayip derecede bilgisizsin.
Sen once haddini bil kimin biseyi 30 kere 1000 kere yazmasi seni katien ilgilendirmez sen akil hocasi isen maden millletin cahil olup olmadigini anliyorsun kadinlar klbne niye uyesin git doktor docent vs bse ol hani ben cahilim ya. Hadinni bil benimle saygılı konus. Benmi dedim yorum yap yoo bide gelip bana hirda acaip bilgisizsin cahillik sendromu yapma. 200 tane arkadasim var 100 tane gunde goruyorum senin gbi kimseye cahil demedim ben sınırını bil

Seviyene inmiycem

Herkez senin gbi dusunseydi burda kimse DURMAZDİ tekrar soluyorum sen hocamisin anne adaylari insanlar cahil muamelesi yapabiliyosun ben seni kendimden küçük goruyomuyum hayir sende gormezsin

Seviyene inmiycem
Bencede inke cnku senn burda uye insanlara kesinlikle heleki anne adaylarina cahil muamelesi yapmaya hakkin yok istemezsen konuma girmezsin. Bukadar bak hen girmiyorum istemedigime dmi. Allaha emanet ol

Neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım? Konu sınırlaması var da bizler mi bilmiyoruz acaba ?
Herkes istediği kadar konu açmakta özgürdür görmek istemiyorsanız konularını engellersiniz arkadaşım.
Belki ilk heyecanı hevesleniyor? Bende hicbir şey bilmiyorum mesela. Cahil mi oluyorum
Kırmayın insanları lütfen

Bencede inke cnku senn burda uye insanlara kesinlikle heleki anne adaylarina cahil muamelesi yapmaya hakkin yok istemezsen konuma girmezsin. Bukadar bak hen girmiyorum istemedigime dmi. Allaha emanet ol
Ben kimseye cahil muamelesi yapmadim burda insanlar soruyor bir jere cevapliyoruz bidaha konu acmiyorlar ama sen 1 haftadir surekli dakika basi konu aciyorsun. Google denen yer var arastr doktora gidiyrsn sorarsn eger o zmnda anlamazsan burda acikpamasi yapilir zaten. Ama anlattigimiz halde bile surekli konu aciyorsun

Hanimefendi ben bizimde ilk cocugumuz olacak eger olursa allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsin zaten sknti o degl surekli her girdigimde konu aciyor cevapliyorz hala ayni sorulari soruyor. Siz demi oyle yapiorsunuz bir jonuyu farkli basliklarla defalarcami aciyorsunuz veya cevap verildigi halde hala ayni sorulari sormaya devammi ediyorsunuz bu hanimefendi gibi

Cevap yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz

Ben hic bi anne adayina cahil muamelesi yapmadim benim tepkim sadece size bunu anlayin.
Cevap yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz
Nerden engelleniyor acaba ? Bende uye olali 1 hafta 10 gun oluyr cnku. Tam nereden engellendigini bilsem engelliycem arkadasi

Ben hic bi anne adayina cahil muamelesi yapmadim benim tepkim sadece size bunu anlayin.

Nerden engelleniyor acaba ? Bende uye olali 1 hafta 10 gun oluyr cnku. Tam nereden engellendigini bilsem engelliycem arkadasi
Profiline girip göz ardı et butonuna tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…