Cnm ben 20 temmuzda kan verdim 33 cikmisti bugun 29 kan verdim bu cikti nedemej bugebelik sad tarıhıne göre hesaplanıyor ama sız reglın ılk gunu hamıle kalmıyorsunuz ve doktorlar sızın ne zaman hamıle kaldıgınızı bılemeyecegı ıcın sad tarıhını baz alıyor merak etmeyın bır sorun yoktur haftaya gorullebılır kese
gebelik sad tarıhıne göre hesaplanıyor ama sız reglın ılk gunu hamıle kalmıyorsunuz ve doktorlar sızın ne zaman hamıle kaldıgınızı bılemeyecegı ıcın sad tarıhını baz alıyor merak etmeyın bır sorun yoktur haftaya gorullebılır kese
canım kan testıne gore 4 5 haftalık gebelık mevcut kese 5 ila 7 cı hafta arasında gorulebılıyor genelde
Benim 9 gunde 33 deger 354 e ciktiysa gec dollenme olmus tahmini 3 hafta oluyor ozanan. Dni kimyasal gebelik olsa o deger en fazla 50 e cikardi yani dmi bir ebe ole demsti cnkunkimyasal bukadar yukselmezmiscanım kan testıne gore 4 5 haftalık gebelık mevcut kese 5 ila 7 cı hafta arasında gorulebılıyor genelde
kimyasalda deger cok az artar vegenelde regl gunu kanamayla sonlanır senınki gayet guzel artmıs saglıklı bır gebelık gıbı gec dollenme evet olabılır henuz kucuk gebelık haftan zaten saglıkla tamamına erdırsın yaradanBenim 9 gunde 33 deger 354 e ciktiysa gec dollenme olmus tahmini 3 hafta oluyor ozanan. Dni kimyasal gebelik olsa o deger en fazla 50 e cikardi yani dmi bir ebe ole demsti cnkunkimyasal bukadar yukselmezmis
Forumda denk geldim değeri 2000lere kadar yükselip kimyasal gebelik geçiren oldu.Benim 9 gunde 33 deger 354 e ciktiysa gec dollenme olmus tahmini 3 hafta oluyor ozanan. Dni kimyasal gebelik olsa o deger en fazla 50 e cikardi yani dmi bir ebe ole demsti cnkunkimyasal bukadar yukselmezmis
Hm suan bu degere göre doktor dilinde 4 hafta falan degilmicanım kan testıne gore 4 5 haftalık gebelık mevcut kese 5 ila 7 cı hafta arasında gorulebılıyor genelde
evet canımHm suan bu degere göre doktor dilinde 4 hafta falan degilmi
Ayy korkmustum kuzu kimyasal diyeee allah ne muradin varsa versin ozaman bu deger kimyasal degil degilmi olsa en fazla 50 ye cikarmis diyirlar 33 tenevet canım
yok canım kımyasal degıl merak etmeAyy korkmustum kuzu kimyasal diyeee allah ne muradin varsa versin ozaman bu deger kimyasal degil degilmi olsa en fazla 50 ye cikarmis diyirlar 33 ten
Ayy eminmisin kiz bak pazartesi gtcem sonucu göstermeye. Bana kimyasal vsdemezler degilmi degerin dusuk demezler xok koruyorum bebegimi kaybetmekten. Ha 1 günlük ha 9 aylik hic farketmez o benim canimdaki bir kanyok canım kımyasal degıl merak etme
tatlım 2 kere kımyasal yasadım peş peşe regl gununden bır gun sonrakı degerım 24 tu 2 gun sonrakı ıse 28 yanı kımyasalda deger dogru duzgun artmıyor merak etme kımyasal gebelık demezler ama dıger durumları bız bılemeyız zaten doktorlar kese ve bebek gorunene kadar gebelıgı kesın olarak nıtelendırmıyorlar ayrıca bu kadar stres yapma annesı bebegın etkılenırAyy eminmisin kiz bak pazartesi gtcem sonucu göstermeye. Bana kimyasal vsdemezler degilmi degerin dusuk demezler xok koruyorum bebegimi kaybetmekten. Ha 1 günlük ha 9 aylik hic farketmez o benim canimdaki bir kan
Oy sana ben kurban olurum an neguzel komustuntatlım 2 kere kımyasal yasadım peş peşe regl gununden bır gun sonrakı degerım 24 tu 2 gun sonrakı ıse 28 yanı kımyasalda deger dogru duzgun artmıyor merak etme kımyasal gebelık demezler ama dıger durumları bız bılemeyız zaten doktorlar kese ve bebek gorunene kadar gebelıgı kesın olarak nıtelendırmıyorlar ayrıca bu kadar stres yapma annesı bebegın etkılenır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?