Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar merhaba ben kendi hesabima gore 4 yada 5 haftalık hamile yim doktorlar 1 hafta geriden geliyormus diye Simdi bu kese nezaman gozukucek Perşembe gnu doktor kese icin cagirdi. 1 hafta önce gittfimde gozukmedi smdi Perşembe gnu gözükrmu sorunmu var acaba

gebelik sad tarıhıne göre hesaplanıyor ama sız reglın ılk gunu hamıle kalmıyorsunuz ve doktorlar sızın ne zaman hamıle kaldıgınızı bılemeyecegı ıcın sad tarıhını baz alıyor merak etmeyın bır sorun yoktur haftaya gorullebılır kese

Cnm ben 20 temmuzda kan verdim 33 cikmisti bugun 29 kan verdim bu cikti nedemej bu

Eklentiler

• Screenshot_20190829-160525.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 51
canım kan testıne gore 4 5 haftalık gebelık mevcut kese 5 ila 7 cı hafta arasında gorulebılıyor genelde
Benim 9 gunde 33 deger 354 e ciktiysa gec dollenme olmus tahmini 3 hafta oluyor ozanan. Dni kimyasal gebelik olsa o deger en fazla 50 e cikardi yani dmi bir ebe ole demsti cnkunkimyasal bukadar yukselmezmis

Benim 9 gunde 33 deger 354 e ciktiysa gec dollenme olmus tahmini 3 hafta oluyor ozanan. Dni kimyasal gebelik olsa o deger en fazla 50 e cikardi yani dmi bir ebe ole demsti cnkunkimyasal bukadar yukselmezmis
kimyasalda deger cok az artar vegenelde regl gunu kanamayla sonlanır senınki gayet guzel artmıs saglıklı bır gebelık gıbı gec dollenme evet olabılır henuz kucuk gebelık haftan zaten saglıkla tamamına erdırsın yaradan

Forumda denk geldim değeri 2000lere kadar yükselip kimyasal gebelik geçiren oldu.
Ama sizin değerinizde artış var baya erken öğrenmişsiniz o yüzden biraz daha sabredin. Kese karından değer 2000 olunca gözüküyor genelde. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum strese gerek yok. Bu değerde kese gözükmemesi çok normal. 7-10 gün sonra gidin.
Bu arada geçen sene nisan annesiydim bende. Keseyi 27 ağustosta görmüşüm. Tahmini doğum tarihim de 19 Nisandı. Oradan pay biçin. Tabi herkeste aynı olmaz ama erkenci davranmayın demek istiyorum.

Yani benim degerin iyi degilmi 9 gunde 4 kart artmis seklinde hani 2 kat artyor diyorlarya. Hani bir diktir bu 9 gunde bu degeri 2 bin beklemez herhalde gec dollenme cunku bir ebe soledi tanidigim

Ayy eminmisin kiz bak pazartesi gtcem sonucu göstermeye. Bana kimyasal vsdemezler degilmi degerin dusuk demezler xok koruyorum bebegimi kaybetmekten. Ha 1 günlük ha 9 aylik hic farketmez o benim canimdaki bir kan
tatlım 2 kere kımyasal yasadım peş peşe regl gununden bır gun sonrakı degerım 24 tu 2 gun sonrakı ıse 28 yanı kımyasalda deger dogru duzgun artmıyor merak etme kımyasal gebelık demezler ama dıger durumları bız bılemeyız zaten doktorlar kese ve bebek gorunene kadar gebelıgı kesın olarak nıtelendırmıyorlar ayrıca bu kadar stres yapma annesı bebegın etkılenır

Oy sana ben kurban olurum an neguzel komustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…